Güray Vural: Beklediğimiz Fenerbahçe sahada değildi

Antalyasporlu Güray Vural, Fenerbahçe maçının ardından, “Beklediğimiz Fenerbahçe sahada değildi. İlk yarıda pozisyon da bulduk. Biz öne geçsek farklı olabilirdi. Rahat oynatan bir Fenerbahçe vardı” dedi.

Özellikle ilk yarıda pozisyonlar da bulduklarını ifade eden deneyimli futbolcu, “Beklediğimiz Fenerbahçe sahada değildi. İlk yarıda pozisyon da bulduk. Biz öne geçsek farklı olabilirdi. Rahat oynatan bir Fenerbahçe vardı. Biz çok uzun top denedik. Büyük bir rakibi böyle yakalamışken puan alabilmek isterdik. Büyük fark olan takımla oynadık, 2-0 kazandılar. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Biz 4-5 gün sonra bir maç daha oynayacağız. Toplayabileceğimiz puanları toplayıp yukarılarda olmak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonucu alıp araya en iyi şekilde gireriz” sözlerini kullandı.

Teknik Direktör Alex de Souza’nın maç sonunda kendileriyle görüşme yaptığını da söyleyen başarılı futbolcu, “Mücadelemizi tebrik etti, pozisyonları değerlendirebilmek farklı olabileceğini söyledi. Biz yapamadık, Fenerbahçe değerlendirdi” dedi.