GÜPEGÜNDÜZ KURŞUN YAĞDIRDILAR!
Antalya’nın Kepez ilçesinde park halindeki bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri inceleme başlattı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde park halindeki bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipleri inceleme başlattı.
Olay, Kepez ilçesi Yeşildere Mahallesi 1864 Sokak üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre 15 PA 550 plakalı aracının ön camında kurşun izi gören sahibi, durumu 155 polis ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemede birden fazla kurşun izine rastlandı.
Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri aracın içerisinde ve dışarısında incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, araca kurşun yağdıran kişi ya da kişilerin bulunması için inceleme başlattı.
İHA
Antalya’da bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri vatandaşlar telefondan kedi sesi açarak çıkartmaya çalıştı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı.
Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde jandarmanın bir işletmeye gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda elektronik sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'da yabancı uyruklu damat ve gelinin düğünde bulunduğu sırada evleri yandı.
Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında 15 ayrı suçtan toplam 17 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 41 adet suç kaydı olan firari İ.M. yakalandı.
Antalya'da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 3 lastik bot içerisinde 25'i çocuk olmak üzere 80 göçmen kurtarıldı.
Antalya'da yaptığı kaza sonrası yasal sınırın 5 katı alkollü olduğu tespit edilen sürücü jandarma ve sağlık ekibine zor anlar yaşattı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin müfettiş görevlendirdi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz