GÜNEŞ BAHANE TATİL ŞAHANE

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

FIRSATI KAÇIRMADI

Damla Colbay doktor sevgilisi Ali Osman Çiçek ile tatilde. Çift, önceki gün Ege’nin gözlerden uzak bir koyunda masmavi suların tadını çıkardı. Manzara o kadar güzeldi ki oyuncu bu fırsatı kaçırmadı. Sevgilisine birbirinden güzel pozlar verdi.

KARAR TATİLİ

Selen Görgüzel’in ilk eşinden olan kız İlknaz Lauren Bektaş (22) yapımcıların gözdesi. Hem oyunculuk, hem de sunuculuk teklifleri alıyor. İlknaz kararını tatilde verecek ve bir aksilik çıkmazsa yeni sezonda ekranda olacak.

MIAMI'DE DEFİLE

Eski eşi Serdar Ortaç’a nafaka borcu yüzünden açtığı dava ile gündeme gelen İrlandalı model Chloe Loughnan Miami’de. Burada bir ajansa kaydolan Chloe Miami’deki ilk defilesine çıktı. Kulisten fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

'YA ÇOCUK YA 10 KEDİ'

Şarkıcı Aylin Coşkun önceki akşam sahne aldığı düğünde çarpıcı açıklamalar yaptı. Eylül 2019’da Volkan Aslan ile evlenen şarkıcı “1.5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. 16 kilo aldım. Herkesten dua istiyorum. Çocuğum olmazsa 10 tane kedi alacağım” dedi.

İKİNCİ ETAP BAŞLADI

Hazal Filiz Küçükköse, yaz sezonunu Bodrum’da açmıştı. Ardından işleri nedeniyle İstanbul’a dönüş yapmıştı. Şimdi ise tatilin ikinci etabı başladı. Marmaris’e giden oyuncu için sırada Çeşme var.

DUYGU YÜKLÜ DÜET

Şevval Sam önceki akşam Bodrum Yalıkavak’taki Günay’da konser verdi. Sam’ı dinlemeye gelenler arasında Olgun Şimşek de vardı. Şarkıcı, Şimşek’i sahneye davet etti. Birlikte ‘Dostum Dostum’ şarkısını seslendirerek kısa süre önce vefat eden usta müzisyen Hasan Saltık’ı andılar.

YAZA ÖZEL DEKORASYON

Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz Arslan, Çeşme tatiline devam ediyor. İç mimar olan Serap Korkmaz Arslan, Çeşme’deki evlerini baştan sona dekore etti. Çift, şimdi oğulları Aslan’la birlikte yeni evlerinin keyfini çıkarıyor.

BALIĞIN İADE-İ İTİBARI

Masterchef Mehmet Yalçınkaya’nın ‘Balığın iade-i itibarı’ motto’suyla hazırladığı ilk kitabı ‘Denizden’ yayınlandı. 35 yıllık kariyerinin birikimi ile oluşturduğu 84 çok özel tarif içeren kitabın tanıtımı ise önceki gün Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Cunda Despotevi’nde gerçekleştirilen ‘Chef’s Table’ ile yapıldı. Mehmet Yalçınkaya bu etkinlikte basın mensupları ve ünlülerle buluştu.

OĞLUNA KOŞTU

Burak Hakkı, İzmir’in kurtuluşunu anlatan ve başrolünde olduğu sinema filmi için bir aydır Yunanistan’daydı. Çekimler biter bitmez de soluğu Çeşme’de aldı. 2012’de boşandığı Sema Şimşek’ten olan oğlu Rüzgar’ın yanına koştu.

AŞKA GELDİ

Eliz Sakuçoğlu 2.5 yıldır aşk yaşadığı DJ Semih Ergun ile önceki gün Bodrum’da bir partiye katıldı. Eliz Sakuçoğlu eğlence sırasında aşka geldi ve sevgilisini öpmeye başladı. Hani öp öp doyamadı! Sonunda da ısırdı. Semih Ergun’un haliyle canı yandı.

CÜMBÜR CEMAAT TATİL

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz ile Amerikalı eşi Lisa Öz, çocukları; Oliver Mustafa, Zoe Yasemin, Daphne, damadı John Jovanonic, torunları; Celine, Gigi, John ve Philomena Bijou’yu ile uzun bir aradan sonra Türkiye’ye geldi. Cümbür cemaat Bodrum’da tatil yapıyorlar. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç dün Öz Ailesi’ni teknesinde ağırladı. Birlikte koyları gezdiler.

HABER MERKEZİ