Gündoğmuş’ta Mehmet Aykut Yarar dönemi

AK Parti Gündoğmuş 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Ali Arslan’ın yerine yeni İlçe Başkanı olarak Mehmet Aykut Yarar seçildi.

AK Parti Gündoğmuş 8. Olağan İlçe Kongresi Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti önceki dönem Milletvekili İbrahim Aydın, Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen ve İl yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Tek liste ile gidilen AK Parti Gündoğmuş 8. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Ali Arslan’ın yerine Mehmet Aykut Yarar seçildi.


“COŞKUYLA KONGRELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Kongre’nin ardından açıklamalarda bulunan Antalya İl Başkanı Ali Çetin Umutların hala AK Parti’de olduğunu belirterek, “Coşkuyla kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ilgisi alakası hala göz önünde. Umutların hala Cumhurbaşkanımızda ve AK Parti’de olduğunu çok net görebiliyoruz. Yenilenmek ve tazelenmek için bu kongrelerimiz bir fırsat. Yeni seçilen İlçe Başkanımız Mehmet Aykut Yarar ve yönetimini tebrik eder, görevi devrede Ali Arslan Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederiz” dedi.