GÜNDEM ERSUN YANAL

10 maçlık kazanamama serisine Rizespor maçında son veren Antalyaspor'da 3 puandan daha çok Teknik Direktör Ersun Yanal gündem oldu. Deneyimli teknik adamın maç sonu tribünlere yönelik hareketi ve açıklamaları gündemin ana maddeleri oldu. Göreve geldikten sonra kulübün 3 başkan değiştirdiğini hatırlatan Yanal, "Sağ olsun Öztürk Ailesi borcun büyük bir kısmını yüklendi ve ayrıldı. Arkasından gelen yönetim, transfer yasağıyla ilgili olan borcu ödedi. Biz transfer yasağıyla birlik olduk, oyuncularımızla birlikte aile gibi davrandık. Aytaç Altay, Berkay Bahar, Emin Hesapçıoğlu gibi bizimle beraber oldular. Eski Başkan Mustafa Bey de destek oldu. Şafak Öztürk de ayrılmasına karşın destek oldu" dedi.

AYRILIYOR MU?

Sert açıklamalara imza atan Ersun Yanal, Kırmızı-Beyazlı kulübe geldikten sonra ilk kez ayrılık sözlerini kullandı. Antalyaspor'a zarar veren insanların olduğuna dikkat çeken Yanal, "Ne olacak ilk defa ayrılmıyoruz ki, ilk defa gitmiyoruz. İlk defa bırakmıyoruz" sözleriyle kafa karıştırdı.

Antalyaspor'da birliğin oluşması gerektiğine dikkat çeken Yanal, "3 tane tatsız, tuzsuz, bilgisi olmadan fikir üreten insalara kalmayacak burası. Buradaki birliği Antalyaspor'un oluşturması lazım, oluşturamazsa Antalyaspor sorun yaşar. Ersun gider Mehmet gelir, uzun yıllar kimse istediği kişiyi bulamaz. Herkes sonuç odaklı. Türkiye'de herkes sonuç odaklı. Süreç odaklı olamıyoruz" sözlerine yer verdi.

TRİBÜNLERE YÖNELİK HAREKET

Ersun Yanal'ın 3. golden sonra yaptığı tribünlere yönelik hareketi de gündeme damga vuran diğer detaylar arasında yer aldı. Mücadelenin son dakikalarda 2-2'ye gelmesinin ardında büyük tepki alan Ersun Yanal, 90+9. dakikada Haji Wright'ın ayağından gelen golle büyük sevinç yaşarken, tribünlere dönerek kol hareketinde bulunması da büyük tepki çekti.

YÖNETİM RAHATSIZ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ersun Yanal'ın tavırlarından Kırmızı-Beyazlılarda bazı yöneticilerin rahatsız olduğu öğrenildi. Yanal'ın açıklamalarından ve hareketlerini tasvip etmeyen bazı yöneticilerin konuyu gündeme getirdiği ve Yanal'ın geleceğiyle ilgili karar alınacağı gelen haberler arasında yer aldı.