2 GÜNDE GELEN GALİBİYET

Alanyaspor ile Sivasspor ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya geldiler. Yoğun yağış altına başlayan maçta 1-0 öne geçsekte yağışın bir türlü durmaması ile maç tatil edildi.

 Dün maç 20. dakikadan kaldığı yerden devam etti. 1-0 üstün ve 20. dakikadan başladığımız maçı 3-1 kazandık ve ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık.

 Bakasetas'ın takımdan ayrılması sonrası teknik adam Çağdaş Atan orta alanda Berkan'a şans verdi. 3 gollü galibiyete rağmen Berkan'ın çokta iyi bir maç çıkardığı söylenemez. Ancak Bakasetas olmasada bireysel yetenekli oyuncularımızla pozisyon bulmakta zorlanmadık. Sivasspor savunmasının da hem şanssız hem de vasat olduğu bir maç oldu ve daha fazla gol de bulabilirdik. Babacar ve Davidson gibi yetenekli oyuncularınız varsa rakip 11 kişi ile kapanmadığı sürece sonuca gitmeniz de kolay olur. Bunu görmüş olduk.  Maçla ilgili detaylı analizimizi hafta içine bırakalım ve 3 puanın keyfini çıkaralım.

 Tek söyleyeceğim kulüpten duyduğumuz bazı sözler var. "Zaten şampiyon olamayacağız, ligden de düşmeyiz. Çokta transfere ihtiyaç yok, eldeki para eden isimleride satabiliriz" gibi şeyler duyduk. Bunlar deniliyor diye duyduğumuz laflar elbette. İlk bakışta doğru gibi ama üst üste galibiyetler alır ve liderlik yarışında son haftalara girersek bu düşüncemiz için büyük pişmanlık duyarız. Umarım pişman olmayız. Çünkü her şeye rağmen hala güzel top oynuyoruz.