x


x
x

Kaş Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş için anma programı düzenledi


Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefat yıl dönümünde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve lokma ikramı ile anma programı düzenledi.

04.04.2026 - 23:54

YAYINLANMA

04.04.2026 - 23:54

GÜNCELLEME

04.04.2026 - 23:54

YAYINLANMA:

04.04.2026 - 23:54

GÜNCELLEME:
Kaş Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş için anma programı düzenledi

Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanı Ayhan Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefat yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Program kapsamında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildiği ve dualar edildiği belirtildi.

Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanlığı olarak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatının sene-i devriyesinde Kur'an-ı Kerim Tilaveti düzenleyerek dualarla andık, akabinde öğle namazından sonra lokma ikramında bulunduk. Katılım sağlayan ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Var Olsun Ülkü Ocakları, Var Olsun hesapsız Ülküdaşlık Hukukumuz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !