GÜLBİN TOSUN’DAN ACILI ANNEYE SKANDAL SÖZ: ARSIZ SEFİL!

FOX TV Spikeri Gülbin Tosun, sokakta başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar’ın annesi Derya Pınar’a ‘arsız sefil’ diyerek hakaret etti. Tosun’a sosyal medyadan tepki yağdı ve istifaya davet edildi.

ACILI AİLEYE HAKARET!

Sosyal medyada #KısırlarstırAsılatYerindeYasat etiketine destek veren FOX TV Spikeri Gülbin Tosun, sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar’ın annesine “Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil” diyerek ağır hakarette bulundu.

“SEN İNSAN SEVMİYORSUN, HAYVANLARI HİÇ SEVMEZSİN”

Derya Pınar’a hakarette bulunarak tehdit eden Gülbin Tosun’a sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Bir kullanıcı, “Derhâl istifa etmeli hemde derhal #GülbinTosunİstifa” dedi.

Tosun’un hakaret ve tehdidine sessiz kalmayan başka bir kullanıcı, “İki tane köpek resmi paylaşıp duyar kasıp, evladı başıboş köpekler yüzünden ölen bir anneye "arsız sefil" demek. Sen insan sevmiyorsun, hayvanları hiç sevmezsin. #GülbinTosunİstifa” diye ifade etti.

Bir başka kullanıcı ise “Başıboş köpekler yüzünden bacağı koparak feci şekilde can veren bu güzel kızın annesine hakaret edip tehdit edecek kadar merhametsiz, çocuk düşmanı bunlar. Bu kötülüğe tepki göstermezseniz insanlığınızı kaybedersiniz. Yazıklar olsun! #GülbinTosunİstifa” ifadelerini kullandı.

Tosun’un istifa etmesini isteyen başka kullanıcı ise “İzlediğim tek kanal Fox'du bu kadının iş akdi feshedilene kadar izlemeyeceğim @FOXTurkiye #GülbinTosunHaddinibil #gülbintosunistifa” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ