GÖZÜM GÖNLÜM SENDE ANTALYA’M

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Antalyaspor, yeni sezonu Göztepe maçıyla açıyor. Akdeniz ekibi, ev sahibi avantajını kullanıp 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak zorlu karşılaşmada hakem Yasin Kol düdük çalacak.

YENİ SEZONA 'MERHABA'

Antalyaspor ile Göztepe, Süper Lig'de 2021/22 sezonunun ilk haftasında galibiyet için kozlarını paylaşacak. Süper Lig'in açılış haftalarında oynadığı son beş iç saha maçını kaybetmeyen Antalyaspor (3G 2B), bu karşılaşmaların tamamında kalesini gole kapattı. Göztepe ise ligde son 4 yılda çıktığı ilk hafta maçlarında yalnız tek galibiyet alabildi. Tam kadro maça çıkacak olan iki takım da yeni sezona galibiyetle başlayıp moral depolamak istiyor.

EVİNDE GALİBİYET PEŞİNDE

Yarın Antalya Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak Antalyaspor-Göztepe karşılaşmasında hakem Yasin Kol düdük çalacak. Yasin Kol’un yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Cemil Tunç yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Akarsu üstlenecek. İlk defa geçtiğimiz sezon Süper Lig’de maç yönetmeye başlayan Yasin Kol, Antalyaspor’un daha önce Gençlerbirliği ve Bursaspor maçlarında düdük çalarken, kırmızı-beyazlılar bu maçların ikisini de kazandı.

GÖZ-GÖZ’LE 13. DÜELLO

Süper Lig'de rakibiyle daha önce 12 maça çıkan Antalyaspor, bu müsabakalarda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 13 gol atan Akdeniz ekibi, kalesinde 16 gol gördü. Kırmızı beyazlı ekip, zorlu rakibini yenerek maratona iyi bir giriş yapmayı hedefliyor. Antalyaspor, İkinci hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.