Gözü zirvede

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından Alanyaspor ile anlaşan Serdar Dursun, gözünü zirveye dikti.

 Takım olarak üst sıraları zorlayacaklarını söyleyen başarılı futbolcu, atabildiği kadar gol atarak yeniden A Milli Takım formasını giymek istediğine dikkati çekti. Serdar, Fenerbahçe'ye gol kralı olarak geldiğini hatırlatarak, “Oynayarak takıma katkı sağlamak, kendimi geliştirmek istiyorum. Sezon sonuna olabildiğince çok gol atmak istiyorum. Takımı en üst seviyeye taşımak, bir ağabey, bir büyük olarak her alanda katkıda bulunup, tekrar A Milli Takım'a katılmak istiyorum” değerlendirmesinde bulundu.

TAKIMA GÜVENİYOR

Bu yıl Süper Lig'in daha rekabetçi geçeceğini düşündüğünü dile getiren Serdar Dursun, “Geçen yıl şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçti. Bu yıl Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Biz de Alanyaspor olarak bu üst kısmı zorlamak istiyoruz. Bence bu sene 8 veya 9 takım üst kısmı zorlayacak” dedi.

ALANYASPOR TERCİHİ

Alanyaspor’u tercih etmesiyle ilgili olarak da konuşan golcü futbolcu, yurt içinden ve yurt dışından pek çok teklif aldığına dikkat çekerek, “Ben de 'Hangi takım bana uyar' diye teklifleri değerlendirmek istedim. Çünkü 32 yaşındayım ve halen hedeflerim var. Bu takımla ve sistemle tekrar zirve yakalayabilirim. Fenerbahçe'ye ilk transfer olduğumda çok gol attım. Sonraki yıllarda daha az süre aldığım için az gol attım. İnşallah tekrar ilk 11 oynarım. Çok gol atıp eski Serdar'a dönmek istiyorum. Bu dönemler çok önemli. İyi başlamak istiyorum” diye konuştu. AA