GÖZÜ ZİRVEDE

Lider Medya'yı ziyaret eden Selim Soydan, Milli Takım'ın hedefini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, Lider Medya'yı ziyaret etti. Antalya'da devam eden Milli Takım kampı hakkında bilgi veren Selim Soydan, Ay-Yıldızlıların hedefinin zirve olduğunu söyledi.

Kamp çalışmalarının çok iyi ilerlediğini ve inançlı bir kadrolarının olduğunu ifade eden Soydan, "Son 50 yılın en iyi milli takımına sahibiz" dedi. Kadronun çok iyi araştırılarak kurulduğuna vurgu yapan Soydan, "En yüksek yeri hedefliyoruz. Çok iyi bir takımımız var. Bu takım Rusya'yı, Fransa'yı, Hollanda'yı, Norveç'i yendi, Almanya ile deplasmanda berabere kaldı. Bu takım kendinden daha iyi olan bir takıma karşı daha iyi oynuyor. Futbolcularımızın hepsi bu turnuvadan sonra daha büyük kulüplere gidecekler" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'E ÖVGÜ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten övgüyle bahseden Selim Soydan, "Çok adil, bu işi iyi bilen, çok ahlaklı bir insan. Her futbolcusu, Şenol Güneş'i ağabeyi, babası gibi seviyor. Benim işim burada çok kolay. Çok iyi bir ortam yakaladık. Bu takım farklı bir takım diyorum. Herkesin kabul ettiği bir takıma sahip olduk" sözlerine yer verdi.