Gözler yeniden Süper Lig’e döndü

Milli takım arasının ardından gözler yeniden Süper Lig’e çevrildi. Lig’in 5’inci haftasında Antalyaspor, Adana Demirspor’u, Alanyaspor ise Hatayspor’u ağırlayacak.

A Milli Takımımızın dün İzlanda’yı 3-1 mağlup etmesin ardından milli ara sona ererken futbolcular takımlarına döndü.

Milli aranın sona ermesinin ardından gözler yine Süper Lig’e çevrildi. Lig de 5’inci hafta müsabakaları Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak, Pazartesi günü oynanacak tek mücadele ile sona erecek.

Süper Lig’in 5’inci haftasında Antalyaspor sahasında lige kötü bir başlangıç yapan ve son sırada yer alan Adana Demirspor’u ağırlayacak. Antalyaspor oynadığı son maçında Başakşehir’e 5-2 mağlup olurken, Adana Demirspor’da Galatasaray karşısında 5-1 mağlup oldu.

16 Eylül Pazartesi günü Corendon Park Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak. 

ALANYASPOR GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR

Süper Lig’de geride kalan dört haftada iyi futbol oynamasına rağmen Alanyaspor ligin 5’inci haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak.

Alanyaspor oynadığı son maçında Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup olurken, Hatayspor ise yine aynı skor ile Samsunspor’a yenildi. Alanyaspor’da tek hedefin galibiyet olduğu karşılaşma 15 Eylül Pazar günü saat 20.00’da GAİN Park Stadyumu’nda oynanacak.