GÖZLER O İSİMLERDE

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, 37 kişilik kampa kadrosuna 10 genç ismi dahil ederken, tüm gözler 2 futbolcunun üzerinde olacak. Birçok takımdan transfer teklifi gelen Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel’le özel olarak ilgilenen Şahin’in, kararını Burdur kampının ardından vereceği öğrenildi.

Yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmaları için Burdur’a giden Antalyaspor’da genç oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, 37 kişilik kamp kadrosuna 10 genci dahil ederken, özellikle 2 isim pek çok takımın iştahını kabartıyor.

KAMPTAN SONRA KARAR VERİLECEK

Antalyaspor’da kamp kadrosunda özellikle takip edilecek diğer iki isim Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel olacak. Pek çok takım tarafından kiralık olarak istenen iki futbolcunun geleceğine Nuri Şahin karar verecek. Kamp çalışmalarının ardından iki futbolcu için raporunu hazırlayacak Şahin’in, talebine göre yönetim harekete geçecek.

GEÇEN SEZON ŞANS BULDULAR

Geçen sezon daha çok U19 Süper Lig’de mücadele veren Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel, A takımla da süre almayı başardılar. Mustafa Erdilman; Türkiye Kupası’nda 3, Süper Lig’de 1, Süper Kupa’da da 1 maçta şans bulurken, 1 kez de gol sevinci yaşadı. Ege Bilsel ise Türkiye Kupası’nda çıktığı 2 maçta 9 dakika sahada kaldı.

GENÇLER FORMA SAVAŞINDA

Ege Bilsel ve Mustafa Erdilman’ın yanı sıra Burdur kampında alt yapıdan Gürkan Yamak, Amar Gerxhaliu, Mevlüt Emir Gürlek, Burak İngenç, Demirhan Yılmaz, Emre Uzun, Mevlüthan Ekelik, Alperen Yılmaz ve Taha Osman Özmert A takım kadrosunda kalabilmek için ter dökecek.

EFECAN KARARI SÜRPRİZ KARŞILANDI

Antalyaspor’da kamp kadrosuna dahil edilmeyen isimler arasından en dikkat çekeni Efecan Gülerce oldu. Azerbaycan Süper Lig takımlarından Turan Tovuz’dan transfer teklifi almasına rağmen takımda kalma kararı alan genç futbolcunun kamp kadrosunda yer almaması göze çarptı. Kırmızı-Beyazlılarda gelecek adına büyük beklenti oluşan Fehmi Koç da kadroya alınmayarak dikkat çeken isimler arasına girdi.