GÖZLER KABİNE TOPLANTISI’NDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesini ne zaman toplayacağı belli oldu. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan'ın liderliğinde 1 Şubat Pazartesi günü toplanacak.

RESTORANLARIN DURUMU ELE ALINACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne başkanlık edecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak Kabine Toplantısı’nın ana gündem maddesi koronavirüsle mücadele olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgının son durumu ve aşılama çalışmalarıyla ilgili sunum yapacak. Kabinede lokanta, restoran ve kafelerin durumunun yanı sıra son günlerde gündemde olan gıda fiyatlarındaki artış da ele alınacak.

HERKESİN GÖZÜ BU TOPLANTIDA

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta içi her akşam 21.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Vatandaşlar kısıtlamaların ne zaman gevşetileceğini merak ediyor. Bir süredir düşüşte olan vaka satıları son 1 haftada yeniden artışa geçti. Kabine toplantısında kısıtlamalar ile ilgili yeni kararlar da değerlendirilecek. Erdoğan, ulusa sesleniş konuşmasında, “Sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılacak mı?” sorusuna da yanıt vermiş olacak.

HABER MERKEZİ