GOLLERİN EN GÜZELİ

 Ligin son haftalardaki formda takımı Kayserispor’u son dakikada bulduğumuz golle mağlup ettik ve muhteşem bir 3 puanı cebe attık.

Fatih Tekke maça, geçen hafta Sivasspor galibiyetini alan kadro ile çıkarak kazanan kadroyu bozmadı. Savunma da Yusuf’un sol beke geçtiği ve Balkovec’in stoperleri üçlediği kadro yine işin o kısmını güzel yaptı. Hücumda ise Efecan ve Oğuz gibi isimler çok top kaybı yaparak maça istedikleri gibi başlayamadılar. Güzel hava ve güzel bir zeminde seyircinin de Ramazan Ayı olmasına rağmen ilgisinin yüksek olduğu maç birinci dakikadan itibaren sıkı bir mücadeleye sahne oldu. İki takımda oyunu çirkinleştirmeden dönem dönem etkili oldular. İlk yarı özelinde net pozisyonlar görmesekte yine de iyi bir mücadele vardı. Alanyaspor ileriye yönelik paslarını arttırdıkça özellikle ilk yarının son beş dakikasında rakibe baskı kurdu. Bu baskı neticesinde pozisyonları üreten ise Kayseri ekibi oldu ancak gol bulamadılar.

Aynı Sivas maçı gibi başa baş geçen ilk yarının ardından Alanyaspor ikinci yarıya topu rakibe bırakarak başladı. Topu rakibe verince yine hızlı hücumlarla pozisyonlar bulmaya başladık. Rakibimiz de 10 şut çekti ama hem Ertuğrul başarılıydı hem de son işleri yapamadılar. 90 dakika bu şekilde geçerken çok güzel bir uzatma bölümü izledik. Baskıyı kuran Alanyaspor önce kazanılan bir faul sonrası golü buldu ama gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. Golü atan Aliti değil ama önünde topa dokunmayan Richard ofsaytta olduğu için tartışmaya açık bir pozisyondu ama bana göre hakem doğru kararı verdi. Tribündeki taraftarlar bu golün üzüntüsünü yaşarken yine aynı sağ kanattan başlayan bir hücumda tekrar golü bulduk. Oyuna girdikten sonra çok etkili olan Novais’in asistinde milli takıma seçilmemesine üzüldüğüm Oğuz golünü attı ve 3 puanı getirdi. Son dakikalarda Kayserispor golü bulabilirdi ama Yusuf çizgiden topu çıkararak gol kadar önemli bir ana imza attı.

Küme düşer miyiz düşmez miyiz derken son 10 maçta bir kez yenilen ve son 3 maçını kazanan bir takım olduk. Artık buradan düşmez ligi iyi bir yerde bitiririz diye ümit ediyoruz. Tebrikler takım, yüz gole bedel muhteşem bir maç sonu golü ile yüzümüzü güldürdün.