GOLCÜ FUTBOLCU İÇİN AYRILAN BÜTÇE 1 MİLYON EURO

Kadrosuna 10 yeni ismi katan Antalyaspor'da şimdiki hedef forvet transferi... Gol yollarındaki sorunu bitirecek bir isim arayan Kırmızı-Beyazlılar, bu transfer için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Transfer sezonunda 10 ismi kadrosuna dahil eden Antalyaspor, planlamaları dahilinde 1 hamle daha yapmak için kolları sıvadı. Haji Wright'ın ardından bir golcüyü daha renklerine bağlamak isteyen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, bu transfer için belirlediği bütçe de belli oldu. Düşük bir harcama limitiyle hareket eden Akrep, gol yükünü üstlenecek futbolcu için kasasından çıkacak miktarı 1 milyon Euro olarak belirledi.

İLK SIRADA THIAM VAR

Antalyaspor'da forvet bölgesi için pek çok aday bulunurken, ilk sırada Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Senegalli futbolcu Mame Thiam yer alıyor. Yaklaşık 1 ay önce ilk temasın kurulduğu golcü futbolcu Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararıyla kadro dışı kalırken, Kırmızı-Beyazlılar bir kez daha hamle yaptı. Geçtiğimiz hafta İstanbul ekibiyle tekrar masaya oturan Akrep, oyuncunun kadro dışı kalmasıyla birlikte pazarlıkları sıklaştırdı.

FİYAT YÜKSELEBİLİR

Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon Euro maaş alan Mame Thiam için ilk etapta bu maaşın yarısını ödemeyi teklif eden Antalyaspor, bu teklifini de yükseltmeyi planlıyor. Forvet transferi için ayrılan 1 milyon Euro'luk bütçe sınırlamasında Thiam'ın hem bonservis, hem de yüksek maaşını karşılaması mümkün olmayan Akrep, ilk etapta kiralama teklifini masaya koydu. Golcü futbolcunun kadro dışı kalmasıyla birlikte talipleri de artarken, Antalyaspor'un transferdeki en büyük engeli oldu.

TEKLİF YAĞIYOR

Antalyaspor'un yaklaşık 1 aydır görüşme halinde olduğu Mame Thiam'ın kadro dışı kalmasıyla Süper Lig'den 4 kulüp daha harekete geçti. Başarılı futbolcu için Başakşehir, Rizespor, Giresunspor ve Konyaspor da resmi teklifini Fenerbahçe yönetimine sundu.

ALANYASPOR DA DEVREDE

Senegalli futbolcu için Alanyaspor da devreye girdi. Turuncu-Yeşillilerin transfer görüşmelerini yürüten Cenk Melih Yazıcı’nın Thiam’ın menajeri Ediz Balkan’la araya gelip şartları görüştüğü belirtildi.