Golcü arayan Antalyaspor’a sürpriz öneri

Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayıran Antalyaspor’da golcü arayışları tüm hızıyla sürerken, Kırmızı-Beyazlılara sürpriz bir öneri geldi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius, menajerler aracılığıyla Akdeniz ekibine önerildi.

Helton Leite ile birlikte Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayıran Antalyaspor’da transfer gündeminin zirvesinde kaleci ve golcüler yatıyor. Alex de Souza’nın talebiyle bu iki bölge için yoğun bir mesai harcayan Kırmızı-Beyazlılara ileri uç için dikkat çekecek bir öneri geldi. Geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius, menajerler aracılığıyla Kırmızı-Beyazlılara önerildi.

KİRALIK FORMÜLÜ

Bonservisi halen Fulham’da olan 29 yaşındaki futbolcunun bir kez daha kiralanması üzerine talepler bulunuyor. Kariyerinde Napoli, Monaco, Benfica, Tottenham gibi takımların formasını giyen Vinicius, Eylül 2022’de Benfica’dan Fulham’a 5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Fulham’da 48 maça çıkan deneyimli futbolcu, 8 gol ve 3 asist üretti.


GALATASARAY’DA BEKLENENİ VEREMEDİ

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’a kiralık olarak gelen Vinicius, beklentileri karşılayamadı. Mauro Icardi’nin alternatifi olarak kadroya katılan Brezilyalı, Süper Lig’de 10, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkarken, 2 kez gol sevinci yaşadı.

600 BİN EURO KAZANDI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın 600 bin Euro kiralama, 600 bin Euro da maaş ödemesi yaptığı Vinicius için Sarı-Kırmızılıların kasasından 1 milyon 200 bin Euro çıktı. Antalyaspor için bu rakamın daha aşağılara çekilebileceği de  ortaya koyulan iddialar arasında yer aldı.

GREMİO DA DEVREDE

Gelecek sezon Süper Lig’de yer almaya sıcak bakan Brezilyalı futbolcuya ülkesinden de bazı kulüplerin ilgisi bulunuyor. 29 yaşındaki futbolcu için Brezilya ekiplerinden Gremio’nun da girişimlerinin olacağı ülke basınında ortaya atılan iddialar arasında yerini aldı.