GÖKDENİZ'İN DEĞERİ FIRLADI

Antalyaspor'un genç yıldızı Gökdeniz Bayrakdar'ın talipleri her geçen gün artarken, başarılı futbolcunun değeri de yükselmeye devam ediyor. Kırmızı-Beyazlıların en pahalı futbolcusu konumuna gelen 19 yaşındaki futbolcu, kendi yaş kategorisinde de Süper Lig'in en değerli futbolcusu durumunda.

Antalyaspor'da ilk sezonunu geçiren ve gösterdiği performansla pek çok takımı peşine takan Gökdeniz Bayrakdar'ın değeri de tırmanışa geçti. Özellike Frankfurt ve Stuttgart'ın yakından takip ettiği Gökdeniz Bayrakdar, Transfermartk'ın verilerine göre devre arası 1 milyon Euro olan değerini 3 ayda 3 milyon 750 bin Euro'ya yükselterek, Antalyaspor'un en pahalı futbolcusu olma unvanını Doğukan Sinik'ten devraldı.

SÜPER LİG'İN ZİRVESİNDE

Gökdeniz Bayrakdar, kendi yaş kategorisinde de Süper Lig'in en değerli futbolcusu oldu. 21 yaş altı futbolcular arasında zirveye yerleşen 19 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş'tan Ersin Destanoğlu (3 milyon Euro), Başakşehir'den Ravil Tagir (2.7 milyon Euro) ve takım arkadaşı Bünyamin Balcı (2.5 milyon Euro) takip etti.

TAKIM DEĞERİ DE ARTTI

Sezon başında 15 milyon 750 bin Euro değeri bulunan Antalyaspor kadrosunun, devre arası takviye yapılmadan Adis Jahovic'in gitmesine karşın değer kazanması da dikkat çekti. Mevcut futbolcuların değerini yükselten Akrep'in kadro ederi 7 milyon 450 bin Euro artarak, 23 milyon 200 bin Euro'ya ulaştı.

ALANYA'DA BABACAR ZİRVEDE

Süper Lig'de ilk 5 mücadelesi veren Alanyaspor da değerini yükselten takımlar arasında yerini aldı. 38 milyon 230 bin Euro ederi bulunan Turuncu-Yeşilliler, 40 milyon 600 bin Euro'ya ulaştı. Antalya ekibinde en değerli isim kiralık olarak transfer edilen Khouma Babacar (6 milyon Euro) olurken, Davidson (4.4 milyon Euro), Steven Caulker (4.3 milyon Euro) ve Salih Uçan (3.8 milyon Euro) Senegalli futbolcuyu takip etti.