'İÇ ÇAMAŞIRI' HIRSIZLIĞI!

Manavgat ilçesi Gülveren Caddesi’nde bulunan işyerine giren hırsız, yaklaşık 8 dakika kaldığı işyerinden 200 TL para ve iç çamaşırı çaldı.

Şüphelinin işyerine girişi ve işyerinden hırsızlık yaptı anlar işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. İşyeri sahibi Mehmet Coşar, ablasıyla birlikte kısa süreliğine yolun karşısındaki komşuya gittiklerini, geldiklerinde hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını söyledi. Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi'nde isimli işyerinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. İşyeri sahibi Mehmet Coşar ve ablasının 10 dakika gibi kısa bir süre yolun karşısında bulunan komşularının yanına gittiği sırada işyerine giren ağzında cerrahi maske bulunan bir kişi, işyeri sahibinin çantasındaki cüzdanda bulunan 200 TL para ile montunun cebine koyduğu iç çamaşırlarıyla işyerinden ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITTAYDI

Hırsızlık olayı yaşandığı sırada işyerinin güvenlik kameraları kayıttaydı. Kamerada, işyeri sahiplerinin karşı komşuya geçmesinin hemen sadrından gelen şüphelinin işyerine girmesi, işyerinde sanki kendi işyeriymiş gibi rahat bir şekilde gezinmesi, tezgahın arkasına geçip çekmeceleri karıştırması, çantayı bulup parayı alması, iç çamaşırlarının bulunduğu bölgeden montunun cebine iç çamaşını koyması ve geldiği gibi çıkıp gitmesi yer aldı. Ayrıca, işyeri sahiplerinin işyerine geri döndükten sonra elektrik faturası ödemek için çantada parayı araması, parayı bulamayınca güvenlik kamerasını izleyerek işyerine hırsız girdiğini anlamaları da kameraya yansıdı.

MEHMET COŞAR “ELEKTRİK PARASI İÇİN ÇANTAYA BAKINCA ANLADIK”

İşyeri sahiplerinden Mehmet Coşar, ablasıyla birlikte karşı komşuya geçtiklerini belirterek “Komşunun işyeri bizim işyerimizin tam karşısında bulunuyor. İşyerine girip çıkanı görmememiz mümkün değil. Demekki bir anlık dalgınlığımızda işyerine girildi. İşyerine döndüğümüzde ablam elektrik faturasını yatırmamı söyledi. Bende cep telefonundan internet üzerinden yatırırım dedim. Ablam, çantada para olduğunu nakit olarak yatırmamı istedi. Çantayı açıp cüzdana baktığında parayı bulamadı. Cüzdanda 200 lirası olduğunu ama şimdi yerinde olmadığını söyledi. Hemen işyerimizin güvenlik kamerasına baktım. Böylelikle işyerine hırsız girdiğini gördük. Hemen polisi arayıp durumu bildirdim ve şikayetçi olduk. Bu hırsızın bulunmasını istiyorum. Hem cezasını çeksin hem de bizden başka kimsenin canını yakmasın” dedi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI VE PARMAK İZİ ALINDI

Olay yerine çağrılan polis ekibi, işyeri sahibinin ifadesini ve güvenlik kamera kayıtlarını alırken Olay Yeri İnceleme ekibi de parmak izin kontrolü yaptı.

HABER MERKEZİ