ALANYA DEPLASMANDA KAZANDI

Francesco Fairoli yönetiminde 4. maçına Giresunspor deplasmanında çıkan Alanyaspor, rakibin fişini 6 dakikada çekti. Henüz 6. dakikada 2-0 öne geçen ve mücadeşeyi de 3-1 kazanan Antalya ekibi, İtalyan teknik adamla birlikte 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

SADIK ÇETİN SADAK

Francesco Farioli'nin göreve gelmesiyle birlikte büyük çıkış yakalayan Alanyaspor'un rüzgarı Giresunspor deplasmanında da devam etti. İtalyan teknik adamla 4. maçına çıkan Turuncu-Yeşilliler, 3. galibiyetini elde etti. Karadeniz ekibini 3-1 mağlup eden Alanyaspor, Fairoli yönetimindeki 13. puanını kazandı. Antalya ekibine galibiyeti getiren goller 5. dakikada Davidson, 6. ve 90+7. dakikada Emre Akbaba'dan geldi. Giresunspor'un tek sayısını ise 41'de Umut Nayir kaydetti. Alanyaspor bu sonuçla birlikte puanını 38 yaparken, Giresunspor 26 puanda kaldı.

EMRE AKBABA FIRTINA GİBİ

Galatasaray'dan kiralık olarak Alanyaspor forması giyen Emre Akbaba, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Antalyaspor maçında kaybettiği ilk 11'deki yerini Altay karşılaşmasında geri alan ve üst üste 3. kez as kadroda yer alan başarılı futbolcu, 3 maçı da boş geçmedi. Altay'a 1, Hatayspor'a 3 gol atan Emre Akbaba, Giresunspor'u da boş geçmeyerek 2 gol kaydetti.

NOVAIS ASİSTLERİNE DEVAM EDİYOR

Alanyaspor'un Portekizli futbolcusu Joao Novais, asistlerine Giresunspor karşısında da devam etti. Davidson ve Emre Akbaba'nın gollerinin pasını veren 28 yaşındaki futbolcu, son 8 maçtaki asist sayısını da 4'e çıkardı. Başarılı futbolcu, aynı dönem içerisinde 2 de gol atarken, önceki 15 haftada sadece 1 kez gol pası vermişti.

FARIOLI KADROYU BOZMUYOR

Alanyaspor'da Teknik Direktör Francesco Farioli, üst üste 3. maçta da aynı kadroyu sahaya sürdü. Altay ve Hatayspor maçlarını kazanan kadroda değişikliğe gitmeyen genç teknik adam, cezasını tamamlayan Umut Güneş'i de yedek bıraktı.

23. HAFTA

Hakem: Mert Güzenge

Giresunspor

Teknik Direktör: Hakan Keleş

Okan Koçuk    6

Diarra    5

Zeki Yavru    5

Aziz Behich   5

Perez    4

Hayrullah Bilazer   3 (25' Sergen Piçinciol 4)

Diabate    5

Flavio    4

Suleymanov    5

Balde  4  (59' Doukara 3)

Umut Nayir    7

 

Alanyaspor

Teknik Direktör: Felipe Sanchez

Marafona    6

Juanfran    6

Fatih Aksoy 5   (63' Mevlja 5)

Furkan Bayır  7  (73' Tayfur Bingöl 3)

Borja 6  

Efecan Karaca    6

Efkan Bekiroğlu    6 (79' Leroy Fer)

Novais  7  (63' Milunovic 4)

Emre Akbaba    8

Davidson    7

Eduardo 6   (63' Umut Güneş 5)

 

Sarı Kartlar: Diabate (Giresunspor), Novais, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Tayfur Bingöl (Alanyaspor)

Kırmızı Kart:

Goller: 41' Umut Nayir (Giresunspor), 5' Davidson, 6' ve 90+7' Emre Akbaba (Alanyaspor)