GİDİYOR GİTMEKTE OLAN

Cenab-ı Hak, kul hakkı için "Benim yanıma her şey ile gelin affederim. Fakat kul hakkı ile gelmeyin, onu ben değil, kulum affeder" buyurmaktadır.

***

Bizler de genelde; ya uzun bir yola giderken, ya çalıştığımız iş yerinden ayrılırken, ya da; tıbben öleceğine kesin gözü ile baktığımız kişiler ile helalleşiriz.

***

Bildiğimiz kadarı ile Kılıçdaroğlu’nun ölümcül bir hastalığı yok. Uzun bir yolculuğa da çıkmıyor. Bu durumda geriye tek bir ihtimal var.

***

Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerini kaybedeceğini biliyor. o son şansından sonra; CHP seçmeni tarafından işgal ettiği on bir yıllık genel başkanlık koltuğundan indirileceğini de biliyor. Yani; " Gidiyor, gitmekte olan!" Olduğunu biliyor... İşte bu yüzden helallik istiyor.

***

Bay Kemal’in ‘’Gidiyor, gitmekte olan’’ olduğunu zaten CHP’lilerde biliyor ve bizden önce kazan kaldırarak Kılıçdaroğlu’na haklarını helal etmediklerini beyan etmeye başladılar.

***

Gelelim bize…

***

CHP’nin geçmişteki veballerini Kılıçdaroğlu’na yükleyecek değilim. Kılıçdaroğlu’nun ülkeme verdiği zararları tek tek yazacakta değilim. Yazmaya kalksam köşeme de sığmaz. Kitap olur.

***

O yüzden; bay Kemal’in ülkemde incittiği, hakkını yediği, vatanıma ihanet olarak gördüğüm birkaç eylem ve söylemini özetin, özeti olarak hatırlatmak istiyorum sizlere…

***

Bay Kemal son yerel seçimlerde; ‘’Kazandığımız hiçbir belediyedeki işçilerin, işine son vermeyeceğiz. Namus sözü’’ dedi. Ve kazandıkları belediyelerde sokağımızı süpüren binlerce emekçimize ‘’Bankamatik memuru’’ yaftası yapıştırarak işlerinden attılar. Ekmeklerini ellerinden aldılar. Eee! Nerede kaldı NAMUS sözü? Sözünün eri olmayan bir kimseye kim hakkını helal eder?

***

Kılıçdaroğlu' nun; AK Parti’ye oy veren öğretmene, polise, askere, işçiye, çiftçiye, esnafa, emekliye, hakime, savcıya ettiği hakaretler yenilir yutulur cinsten miydi? Meslek ve statü ayırt etmeden tüm halkımıza; AK partiye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum deme cüretini gösteren, bay Kemal'e biz nasıl hakkımızı helal edeceğiz?

***

NASIL HELALLEŞECEKSİN?

HDPKK ile kol kola gezen, Kamudan ihraç edilen Fetö’cüleri tekrar kamuya geri alma sözü veren bay Kemal’e; şehit yakınları, gazilerimiz ve Onların yakınları haklarını helal eder mi? En önemlisi ise sağ kişiler ile helalleşilebilir. Kara toprağın altında sıradağlar gibi yatan şehitlerimiz ile nasıl helalleşeceksin bay Kemal?