GHACHA ATTI SOUSA YEDİ

Yeni sezon öncesi yaptığı 3 etap kampı tamamlayan Antalyaspor'da iki yeni transfer, gösterdiği performasla dikkat çekti. Erzurum ve Afyonkarahisar'da yapılan kamp çalışmalarında oynanan 8 hazırlık maçında Houssam Ghacha attığı, Diogo Sousa ise yediği gollerle öne çıktı.

Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun başlamasına artık kısa zaman kala Antalyaspor da düzenlediği 3 etap kamp çalışmalarını tamamladı. Pazar günü Göztepe'yi ağırlayacak Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz cuma günü kamp çalışmalarına nokta koyarken, 2 günlük iznin ardından çalışmalarına bugün Antalya'da devam edecek. Erzurum ve Afyonkarahisar'da yapılan kamp çalışmasında 8 hazırlık maçına çıkan Kırmızı-Beyazlılar; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi görürken, bu mücadelelerde iki yeni transferin performansları dikkat çekti. Teknik Direktör Ersun Yanal, kadroya dahil edilen 10 transfere de hazırlık maçlarında şans verirken, Houssam Ghacha attığı, Diogo Sousa ise yediği gollerle öne çıktı.

11 GOLÜN 5'İNE ETKİ ETTİ

Antalyaspor'un Cezayir takımlarından Es Setif'ten transfer ettiği Houssam Ghacha, ortaya koyduğu performansla beğeni topladı. Kırmızı-Beyazlıların kaydettiği 11 golün 3'ünü kaydeden ve 2 de asist yapan Cezayirli futbolcu, 5 gole direkt etki ederek dikkat çekti.

GOLLERİ SOUSA YEDİ

Kırmızı-Beyazlıların Portekiz'in Sporting Lizbon takımından transfer ettiği kaleci Diogo Sousa ise yediği gollerle öne çıktı. Kariyerinde A takım seviyesinde maça çıkmayan 23 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor'un yediği 6 golün 5'inde kaleyi korudu. Genç kategorideki son resmi maçına 1.5 sene önce çıkan Sousa; Kocaelispor, Menemenspor, Ümraniyespor, Konyaspor ve Altay maçlarında kalede yer alırken, 2-1 kazanılan Erzurumspor mücadelesinde ise golü yiyen isim Ruud Boffin oldu.

SAKATLAR GERİ DÖNÜYOR

Hazırlık döneminde 6 futbolcusu sakatlanan Antalyaspor'da birçok ismin geri dönüyor olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Haji Wright, Amilton Minervino, Ruud Boffin, Sherel Floranus ve Doğukan Sinik'in Göztepe mücadelesinde şans verilmesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Çapraz bağları kopan Doğukan Nelik ise sezonun ilk yarısını kapattı.