GEZİNİZİ EKONOMİK HALE GETİREN UYGUN FİYATLI KARS OTELİ

Gezginlerin ya da gezmeyi, keşfetmeyi çok seven insanların akıllarında bir plan bulunur. Bazen rastgele gidip görelim diyor da olabilirsiniz. Bir yeri gezip görmek her zaman kolay olmayabiliyor. Kalacak yer, ayrılacak bütçe, oteller, yiyecek ve içecekler… Bu ihtiyaçlarınızın karşılanması ve gezilerinizin kalitesini korumak için kalınacak yerin konforu ve temizliği oldukça önemli. Aynı zamanda bu şartları yerine getirip, ekonomik olarak sizi rahatsız etmemeli. Cebinizi yakmadan, tatilin ve gezinin keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz.

KARS OTELLERİ PLANLAMALARI

Kış döneminde gidip keşfedilmesi gereken en önemli yerlerden biridir Kars. Kristal karların bulunduğu Sarıkamış Kayak Merkezi, Rus işgalinden kalan Baltık mimarileri görülmeye oldukça değer. Aynı zamanda, yolculuklardan hoşlanıyorsanız Doğu Ekspresi çok iyi bir seçenek. Kars otelleri içerisinde yapacağınız seçenek, merkezi olup, gezip görülecek yerlere de yakın olmalı. Kars otelleri saydığımız her özelliği karşılayıp, gezinizden kısmanıza gerek kalmayan Kars otel fiyatları içerisinde yüzünüzü güldüren fiyatlarla sizi ağırlıyor.

ULAŞIMIN ÖNEMİ

Kars’ta konaklama planlarınızın ulaşımla yakınlığı büyük önem taşır. Uzun yolun ardından otele gidip dinlenme ve gezilerinize enerji toplamak için yakın bir yer olması sizlere avantaj sağlar.

Kars Harakani Havalimanına olan 15 dakikalık uzaklık, hem yol harcamalarınızdan kısmanızı, hem de dinlemeye ayıracağınız vaktinizi harcamamanızı sağlar.

Yapacağınız gezileri eğer özel arabanız yoksa ya da araba kiralamayı, taksi tutmayı planlamıyorsanız, toplu taşımaya olan 5 dakikalık mesafe, her gezinizi kolaylaştıracaktır.

Kars otel fiyatları, merkezi konuma göre de değerlendirilebiliyor. Tercih edeceğiniz otel zamandan kazandırdığı gibi, cebinizden de kaybetmenizi önlüyor.

KARS OTELLERİ HİZMETLERİNDEKİ MEMNUNİYET

Gezilerin masraflı olmasından yakınmış olabilirsiniz. Ancak Kars otelleri size bu memnuniyeti sağlıyor. Yeme içme ihtiyaçlarınızın karşılandığı, misafirlere gösterilen doğu kültürünün misafirperverliği ile sizi ağırlıyor. Kars’ta konaklama, sandığınızdan daha az meşakkatli hale getirildi. Bulunduğu konum açısından kafa karıştırıcı olsa da Kars otelleri arasında ekonomik olarak misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor.

NERELERİ GEZEBİLİRSİNİZ?

KARS 4 MEVSİM GÜZEL

Genellikle Doğu Ekspresi ile kış aylarının manzarasını yakalamak isteyen gezerler, yaz ve bahar dönemine de bu şansı vermeli. Doğa güzellikleri içinde barındıran Kars, bu dönemlerde yeşillik ve cıvıl cıvıl bir hava yaratır. Kars merkez otelleri içerisinde 4 mevsim hizmet sunan otel, misafirlerini her dönem memnuniyetle karşılıyor. Aynı güler yüzü, konforu ve hizmeti her dönem bulabilirsiniz. Kars otel fiyatları turizm dönemine göre değişiklik gösterebiliyor. Kışın kayak merkezlerine, yazın doğa manzaralarına, her dönem tarihe yer veren Kars, her zaman gidip görülmeli.

SOKAKLARINI İNCELEMEDEN GEÇMEYİN!

Mimarisi, manzaraları derken, sokakların hakkını da yedirmeyelim. Her köşede farklı bir hayatın bulunduğu sokaklar, yürürken incelenmeli ve her detayına dikkat edilmeli. Tarihin koktuğu sokaklar, yepyeni yerlere çıkabiliyor.