GERİ ADIM ATMIYOR

Antalyaspor’un bonservisini alabilmek için yoğun uğraş verdiği Haji Wright için kulübü Sonderjyske’den resmi açıklama geldi. Kulübün Sportif Direktörü Esben Hansen, futbolcularını 10 milyon Danimarka kronunun (1 milyon 350 bin euro) altına satmayacaklarını vurguladı. Antalyaspor’un yaklaşık 1 milyon euro önerdiği ABD’li futbolcu için Hull City ile birlikte Trabzonspor’un da talip olduğu ve 1.5 milyon euronun gözden çıkarıldığı iddia edildi.

Antalyaspor’da geçen sezona damga vuran isimleri arasında yer alan Haji Wright için pazarlıklar yoğun bir şekilde devam ederken, golcü futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Sonderjyske’den Kırmızı-Beyazlıları üzecek açıklama geldi. Kırmızı-Beyazlıların, 1.5 milyon euro olan satın alma opsiyonunu kullanmadığı ve 1 milyon euro teklif ettiği iddia edilen ABD’li futbolcu hakkında konuşan Sonderjyske Sportif Direktörü Esben Hansen, Antalyaspor taraftarını üzecek açıklamalarda bulundu.

FİYATI DÜŞÜRMÜYOR

Haji Wright için birçok somut teklifin ellerine ulaştığını ifade eden Esben Hansen, bekledikleri bonservis ücretini de açıkladı. Danimarka medyasında, “Antalyaspor, muhtemelen daha düşük bir fiyata alma umuduyla Haji Wright'ı satın alma opsiyonundan bir süre önce vazgeçmişti, ancak şimdi daha büyük Türk kulüpleri ilgi gösteriyor” ifadelerine yer verirken, Sportif Direktör Esben Hansen de gelen teklifleri doğruladı. Birçok somut teklif aldıklarını belirten Danimarkalı futbol adamı, “Haji Wright, Türkiye'de iyi bir iş çıkardı. En az 10 milyon Danimarka kronuna (1 milyon 350 bin euro) satacağız. Bu konuda eminim ve kısa sürede de satışın gerçekleşeceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

TRABZONSPOR’DAN 1.5MİLYON EURO

Haji Wright’ın formasını giymek istediği Antalyaspor’un 1 milyon euro bonservis önerdiği iddia edilen transfer yarışında Trabzonspor da uzun süredir yer alırken, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City de resmen devreye girdi. Transferde en güçlü adayın artık Trabzonspor olduğu belirtilirken, Bordo-Mavililerin bonuslarla birlikte 1.5 milyon euroyu aşan bir teklif sunduğu gelen haberler arasında yer aldı.