GENELE BAKILMALI

Antalyaspor'un Başakşehir beraberliği, yenilmezlik rekoruna yeni bir halka eklerken, ortaya koyulan futbol ninni etkisi yaratsa da hedefe yaklaşırken yine de güven verdi. Kırmızı-Beyazlıların, son 1 yıl içerisinde ortaya koyduğu performans gerçekten inanılmaz. Ocak 2020'den bu yana iki kez 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalayarak kulüp rekorunu kıran Antalyaspor, aynı süreçte tarihinde ilk kez iki defa üst üste Türkiye Kupası'nda da yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Artık maç maç değil, genele bakmanın zamanıdır. Süper Lig'deki diğer takımlar için büyük bir engel olarak görülen Antalyaspor, ortaya koyduğu bu futbolla Türkiye Kupası'nın da en büyük adaylarından birisidir. 

Kırmızı-Beyazlılarda kadro oldukça dar, bu net bir şekilde söyleyebiliriz. Gelecek sezon için Adis Jahovic'in iyi zamanını hatırlatacak bir forvet transferinin yanında derinlik sağlayacak takviyelerle birlikte genç oyuncuları da düşündüğümüzde gelecek oldukça parlak... Kalan miras ile birlikte uyumlu bir çalışmayla önemli başarılar için bu dönemi bir milat olarak kenara yazbiliriz.

Öztürk'ten örnek hareket

Antalyaspor'da geçmişte pek yaşanmayan bazı gelişmelere şahit oluyoruz. Mevcut Başkan Mustafa Yılmaz'ın sözleriyle, "Antalyaspor tarihinin en büyük mali desteğini veren" Öztürk ailesinin, görevi bırakmasının ardından camiadan elini eteğini çekmemesi önemli bir detay. Ali Şafak Öztürk'ün cuma akşamı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım oldukça önemliydi. Geçmişte pek görmeye alışık olmadığımız şekilde mevcut yönetime destek çağrısında bulunan Öztürk, camia içerisinde sık sık yaşanan çekişmeler için de örnek olabilecek bir açıklamaya imza attı. Umarım bu bir milat olur ve gidenin, gelene verdiği destek süregelen bir davranış haline dönüşür.