07 Gençlik’ten silahlı saldırıya örnek cevap

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği Meltem’de bulunan lokale düzenlenen silahlı saldırıya örnek alınacak davranış ile karşılık verdi.

Antalya’da geçtiğimiz Perşembe günü sabaha karşı 03.00 sıralarında 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneğine saldırı düzenlendi. Meltem Mahallesi’ndeki stadyumun yanında yer alan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Lokaline kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ateş açıldı.

Olayların ardından 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği hain saldırıya yapanlara örnek alınacak bir davranış ile karşılık verdi. Taraftarlar 500 Adet 1500 TL Değerinde kırtasiye çeki hazırlayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını bildirdi. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneğinin yapmış olduğu örnek davranış kısa zamanda sosyal medyada büyük ilgi gördü.

“EN DOĞRU CEVABI VERMEK İSTEDİK”

07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada “Dün yaşanan olaylara bize yakışır şekilde en doğru cevabı vermek istedik.

Karanlıkların emrindekiler dün de olduğu gibi medeniyete, birliğe, güzelliğe kurşunlarla delik açmaya çalışırken, biz vatanımızda ilim, bilim ve eğitimin temeline ne kadar daha fazla çivi çakar, harç olur güçlendiririz diye çabalıyoruz.

Siz kurşunlar saçarken, biz okumaya şansı olmayan birçok kardeşlerimizle beraber daha küçük kardeşlerimiz okusun, vatanını milletini ileri seviyelere taşısın diye kalem, kitap, defterler dağıtmaya devam ediyoruz. 

Attığınız kurşunlar belki bizi öldürür ama 07 Gençlik’in şehrine, vatanına ve takımına olan sevdasını asla silemez, çünkü biz güzelliğe, iyiliğe, ilime inandık ve bu davamızda çok yol aldık…

Tribünlerimizin abisi Tolga Cömertoğlu, değerli eşi Manolya Cömertoğlu ve ablamız Nergis Cömertoğlu'nun destekleriyle 500 Adet 1500 TL değerinde kırtasiye çeki hazırlatılmış olup bu çekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız. Bu kırtasiye çeklerine başvuru için bağlantıya tıklayıp Whatsapp Hattımız ile iletişime geçebilirsiniz” ifadelerini kullandı.