“GENÇLERE DE İYİ GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Kızılay Antalya Şubesi ve Genç Kızılay Akdeniz Üniversitesi Topluluğu Kızılay Haftası öncesi Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen, topluluk tanıtım günlerinde öğrencileri mutlu edecek bir etkinliğe imza attı.

Etkinliklere katılan öğrencilere 3 gün boyunca 3000 kişilik yemek, 2800 hijyen paketi, 600 adet battaniye ve 850 adet gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiren Türk Kızılay’ın Standını ziyaret eden 2800 öğrenci, Akdeniz Üniversitesi Genç Kızılay topluluğuna kayıt oldu. Türk Kızılay Antalya Şube Başkanı Esra Özkoç, Tanıtım günleri devam ederken, Kızılay standını ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan'a gençlere bu fırsatı sunduğu için teşekkürlerini sunarken, Genç Kızılay AKÜ Topluluk Başkanı Eren Tintaş da topluluk çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kızılay ailesine yeni katılan bütün gençlere hoş geldiniz diyen Şube Başkanı Esra Özkoç ve Topluluk Başkanı Eren Tintaş, gençlerle ilgili kapsamlı projelere ve çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyleyerek ‘Hep birlikte gençlere de iyi gelmeye devam edeceğiz’ mesajı verdi.

HABER MERKEZİ