GENÇLERDEN 5'ER YILLIK İMZA

Antalyaspor, genç futbolcularına imza attırmaya devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer'in yer aldığı törende Emre Demir, Müslüm Yat, Efecan Gülerce ve Mevlüt Emir Gürlek ile 5'er yıllık sözleşmeye imza attı.

Sadık Çetin Sadak

"PARA KAYBEDİYORUZ"

İmza töreninde konuşan Sezgin Özer, artan Euro kuruna dikkat çekerek, "Bu sebeple durduğumuz yerde para kaybediyoruz. Türk futbolunun kurtuluşu altyapıdan yetişen futbolcular olacak. 4 futbolcumuz, Antalyaspor'a maddi ve manevi olarak katkı koyacaklardır" sözlerine yer verdi.

NURİ ŞAHİN'İ ÖNE ÇIKARDI

5 yıllık sözleşmeye imzasını atan Emre Demir, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in kendilerine olan katkısına dikkat çekti. Şahin'in kendilerine önem verdiğine vurgu yapan genç futbolcu, "Genç futbolculara şans vermesi bizi umutlandırıyor. Benim ilk hedefim Antalyaspor formasını giymek. Sonrasında A Milli Takım'da ve Avrupa'da oynamak" dedi.

14 yaşından bu yana Antalyaspor'un bünyesinde yer aldığını söyleyen Efecan Gülerce ise, "Bu kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Herkes Avrupa'da oynamak ister ama önceliğimiz Antalyaspor formasını giymek" sözlerine yer verdi.

UZUN YILLAR FORMA GİYMEK İSTİYORLAR

Müslüm Yat da uzun yıllar Antalyaspor'a hizmet etmek istediğini belirtirken, Mevlüt Emir Gürlek de A takımda forma giyecekleri için mutlu olduklarını ifade etti.