Gençler İbradı’da çalıştı

Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, İbradı'da gerçekleştirdiği Spor Köyü projesi ile binlerce çocuğa kamp imkanı sağladı.

Çalışmalar kapsamında 2 bin gence kamp yaptırdıklarını ifade eden Bulut,  geçen yıl 2 bin civarında sporcunun kamp yaptığını ve yine bu yaz 3 aylık kamp döneminde 2 bin civarında sporcunun kamp yapacağını söyleyerek, "Şu anda tesiste 12 evimiz var. Aynı anda 60 sporcumuza hizmet veriyoruz. Gelecek yıllarda da projemizde kalan evlerimizi yapınca aynı anda 120 sporcu kardeşimizi burada misafir edeceğiz. İleriki günlerde burası çok büyük kamp spor merkezi haline gelecek. Geçen yıl çim sahamız yoktu. Sentetik sahada çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Toprak olan nizami futbol sahamızın çimini ektik. Mükemmel bir çim sahamız mevcut. İleriki yıllar için bir proje dahilinde ikinci bir çim saha yapacağız. Böylece sentetik saha ile birlikte 3 sahamız olacak” dedi.

KAMP MERKEZİ OLACAK

Tesisin gelecek yıllarda kamp merkezi olacağını söyleyen Metin Bulut, “Zaman içerisinde yeni projeler yaparak saha sayımızı arttıracağız. İlk etapta geçen yıldan itibaren Antalya merkezdeki amatör takımlarımıza burayı açtık. İleriki yıllarda konaklamam yerlerimiz çoğaldığı zamanlarda çevre illerdeki tüm takımlarımıza da tesisimizi açacağız. Ormana Spor Köyü ileriki yıllarda kamp merkezi olacak" diye konuştu. İHA