GENÇLER DEĞERİNE DEĞER KATTI

Antalyaspor'un genç yıldızları Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı, Süper Lig'de son 1 yılda damgasını vurdu. İkili, değerini en çok artıran futbolcular arasında yer alırken, Doğukan Sinik ve Mert Yılmaz ile birlikte 23 yaş altı kategorisinde en önemli futbolcular arasında gösterildi.

Pek çok takımın transfer listesine giren Antalyaspor'un genç yıldızları Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı'nın değerleri son 1 yılda zirve yaptı.

Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan iki futbolcu, Transfermarkt'ın verilerine göre Süper Lig'de en çok değer kazanan 25 futbolcu arasında yerini aldı.

GÖKDENİZ 17. SIRADA

1 Temmuz 2020 itibariyle 50 bin Euro değer biçilen 19 yaşındaki futbolcu, son güncellemeyle birlikte 4 milyon Euro'ya ulaştı. 19 yaşındaki futbolcu, kendi yaş kategorisinin de en değerli futbolcusu olmayı başardı.

BÜNYAMİN DE LİSTEDE

Kırmızı-Beyazlıların yükselen değeri Bünyamin Balcı da son 1 yılda değerine değer kattı. Kendisini 22. sırada yer bulan 21 yaşındaki futbolcu, 67 bin Euro'dan 3.4 milyon Euro'ya ulaşarak değerini tam olarak yüzde 4433.3 artırmayı başardı.

İLK 25'TE 4 FUTBOLCU

Süper Lig'in 23 yaş altı kategorisinde ise her iki futbolcu da ilk 10'da yer aldı. Listenin zirvesinde Galatasaray'dan Gedson Fernandes yer alırken, Portekizli futbolcuyu Abdülkadir Ömür, Ersin Destanoğlu, Ferdi Kadıoğlu takip etti. Listenin 5. sırasından Gökdeniz Bayrakdar bulunurken, Bünyamin Balcı 8., Doğukan Sinik de 2 milyon Euro değerle 16., Mert Yılmaz da 1 milyon Euro ile 22. sıranın sahibi oldu.