GENÇ YETENEKLER TAKİPTE

Antalyaspor alt yapısından yetişen ve Antalyaspor’un U21 takımının uzun yıllar kaptanlığını yapan bu sezon 2.Lig’in güçlü ekiplerinden Tarsus İdman Yurdunda başarılı bir sezon geçiren Furkan Küçükkara ve Ispartaspor da forma giyen Mustafa Eraslan oynadıkları futbol ve performansları 1.Lig Kulüplerinin dikkatini çekiyor.

Türkiye Liglerinde ki birçok takım ve kulüp gençleşme hareketi başlattı. Transfer dönemi nedeniyle özellikle liglerin son hafta maçlarında gözler genç yeteneklere yöneldi. Antalyaspor U21 takımının uzun yıllar kaptanlığını yapan ve burada gösterdiği başarısından dolayı Antalyaspor’da profesyonel imza atan hatta bir dönem İsviçre’nin Sion takımından teklif alıp Antalyaspor’un bir sonraki satıştan yüzde 40 istemesi üzerine Avrupa’nın kapısından dönen Furkana Küçükkara yaygın medya da bu gelişmeyi gündeme getirmişti

Genç Yetenek Furkan Yüz yıllık bir tarihi geçmişi olan ikinci lig in önemli takımlarından Tarsus İdman Yurdu’nda özellikle son haftalarda oynadığı başarılı futbolu ile birçok 1.Lig takımlarının dikkatini çekti. Henüz 21 yaşında olan Furkan bu performansı ile Ümit Milli Takıma göz kırpıyor. Öte yandan Ispartaspor’un genç yeteneği 20 yaşında ki Mustafa Eraslan şu an 2.Lig e yükselme mücadelesi veren play-off maçlarında finale çıkan Ispartaspor’da savunma oyuncusu olarak görev yapıyor.

HABER MERKEZİ