GENÇ STOPER A TAKIMDA

Son yıllarda genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve A takım kadrosunun büyük çoğunluğunu 23 yaş altı isimlerden oluşturan Antalyaspor, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Geçtiğimiz sezon Gana'da keşfedilen ve o dönemden bu yana 19 yaş altı takımıyla antrenmanlara çıkan Musah Mohammed, Antalyaspor A Takımı'na dahil edildi.

SAVUNMADA GÖREV ALIYOR

19 yaş altı takımında gösterdiği performansla Futbol Direktörü Sedat Karabük'ün beğenisini kazanan Musah Mohammed, stoper olarak görev alıyor. 2002 doğumlu futbolcunun, sezonun ikinci yarısında Antalyaspor ile resmi maça çıkabileceği ifade ediliyor.

PANDEMİ GECİKTİRDİ

Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle birlikte A takıma dahil edilen 18 yaşındaki futbolcu için beklentiler de oldukça fazla. Geçen sezon geldiği Kırmızı-Beyazlılarda büyük bir çıkış yakalayan ve pandemi sürecinde şehirden ayrılan genç futbolcu, geçtiğimiz hafta yeniden Antalya'ya geldi. 19 yaş altı takıımıyla birlikte 1 hafta çalışan siyahi futbolcu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporuyla A takıma dahil edildi.

KORAY GEÇGEL