GENÇ KIZILAY’DAN MİNİKLERE DİPLOMA

Akdeniz Üniversitesi(AÜ) Genç Kızılay Topluluğu’nca başlatılan ‘Çocuk Üniversitesi’ projesi kapsamında çocuklara mezuniyet töreni düzenlenerek diplomaları teslim edildi.

Öğrencilere üniversiteyi tanıtmak ve üniversite kavramını sevdirmek amacıyla Akdeniz Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu tarafından ‘Çocuk Üniversitesi’ programı düzenlendi. Ayşe Ahmet Atmaca Ortaokulu ve Yıldırım Beyazıt İlkokulu’ndan katılım sağlayan öğrenciler iki gün boyunca üniversite hayatına tanıklık etti. AÜ Genç Kızılay Topluluğu tarafından Fen Fakültesi’nde laboratuvar ve amfi dersi işleyen öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi. Programın sonunda ise ‘Çocuk Üniversitesi’ projesine katılan çocuklara diplomaları teslim edildi.

“İYİ GELMEYE DEVAM”

Türk Kızılay Antalya Şube Müdürü Onur Derbeder ve AÜ Genç Kızılay Topluluk Başkanı Eren Tintaş, “Programa katılan çocukları başarılarından dolayı tebrik ediyoruz çocukların böyle bir projeye katılım sağlamasına vesile olan siz değerli velilerimize ve hocalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çocuklarla ilgili kapsamlı projeler ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte çocuklarımıza da iyi gelmeye devam” dedi.