GENÇ KADIN YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

Antalya’da yaşayan Esra Ç. Psikolojik sorunlarından ve özel hayatında yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi’inde bulunan 5 katlı bir binanın çatısına çıktı ve intihara kalkıştı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirilen genç kadın, polis merkezine götürüldü.

İrem GÜNEYBAZ

Antalya’da ikamet eden 30 yaşındaki Esra Ç. Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar teşebbüsünde3 bulundu. İddiaya göre Yaşadığı problemlerden kurtulmak için intihara kalkışan genç kadının geçtiğimiz günlerde evine icra geldiği ve yaka paça atıldığı öğrenildi. Sevgilisinden de ayrıldığı öne sürülen kadın intiharın çözüm yolu olduğunu düşünerek çatıya çıktı.

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine 112 sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine birçok itfaiye ve polis ekibi intikal etti. Çatıya çıkan genç kadını ikna etmek için yukarı çok sayıda polis ekibi çıktı. Zaman zaman tehlikeli hareketler yapan Esra Ç. Yürekleri ağıza getirdi. Düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri yere branda açtı. Ayaklarını sallandırarak oturan genç kadın, 2 saat boyunca çatının kenarında oturdu. O anları kayda alan vatandaşlar ise saatlerce Esra Ç.’yi izledi. Yaklaşık 2 saat dil dökülen genç kadın, müzakereci polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Ekipler tarafından teslim alınan Esra Ç.,  ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.