GENÇ İMO’YA TAZE KANLAR

“Genç Üyeler ve Genç İMO Komisyonu” ilk toplantısını geçtiğimiz pazartesi günü gerçekleştirdi. İlk toplantı Oda Başkanı Mehmet Soner Aydoğan başkanlığında toplandı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi (İMO) bünyesindeki Genç Üyeler ve Genç-İMO Komisyonu toplantısına 18’inci Dönem Yönetim Kurulu olarak Antalya İMO Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Koç, Ali Erman Aydın ve Ayşenur Kalaycı katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan Akdoğan, “Bu komisyon bizim tüm komisyon içerisinde en önemsediğimiz komisyon. Gelecekte bu komisyondan çıkan sizler bu odanın yönetiminde söz sahibi olacaksınız” diye konuştu.

Genç Üyeler ve Genç İMO Komisyon toplantısında yapılan oylama sonucunda; Komisyon Başkanı Saadet Üras Yıldız, Başkan Yardımcısı Semih Özten, Raportör olarak ise İlhan Gökdoğan seçildi.

Genç inşaat mühendisleri toplantı sonunda çeşitli sıkıntılarını dile getirirken konuşma yapan Genç-İMO Komisyonu Başkan Yardımcısı Semih Özten, “Hep beraber yapacağımız katkılarla mesleğimizi geleceğe güvenle taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Genç Üyeler ve Genç İMO Komisyonu’nun bir sonraki toplantı tarihi 1 Nisan 2022 Cuma günü olarak belirlendi.