GENÇ AKREPLER DAMGA VURUYOR

Antalyaspor'un genç futbolcuları Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar, Süper Lig'in geride kalan 4 haftasında öne çıkmayı başardı. Gökdeniz Bayrakdar, bu sezonun en genç golcüsü olurken, Bünyamin Balcı ise 20 yaş altı futbolcular arasında en çok süre futbolcular arasında yer aldı

Antalyaspor'un genç futbolcuları Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı, 4 haftası geride kalan Süper Lig'de öne çıkan futbolcular olmayı başardı. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde ilk kez Süper Lig maçına çıkan Antalyaspor'un genç futbolcusu Bünyamin Balcı, bu sezon da formasını bırakmadı. Nazım Sangare'nin de Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla savunmanın sağına yerleşen başarılı futbolcu, Süper Lig'de en çok süre alan 20 yaş altı futbolcular arasında yerini aldı. 20 yaşındaki savunma oyuncusu, geride kalan 4 haftada 338 dakika sahada kalarak, 360 dakika oynayan Beşiktaş'ın file bekçisi Ersin Destanoğlu'ndan sonra en çok süre alan ikinci futbolcu oldu. Antalyaspor'da 20 yaş altı kategoride görev alan diğer isim ise Gökdeniz Bayrakdar oldu. Kocaelispor'dan transfer edilen 18 yaşındaki futbolcu, 62 dakika şans bularak bir kez de gol sevinci yaşadı.

GOL ATAN EN GENÇ FUTBOLCU

Gökdeniz Bayrakdar, şimdiye kadar 40 maç oynanan bu sezonun en genç golcüsü olmayı başardı. Milli futbolcu, ikinci haftada oynanan Beşiktaş karşılaşmasında kaydettiği golle takımına 1 puanı getiren isim olmayı başardı. Gençlerbirliği filelerini havalandıran Bünyamin Balcı da 20 yaş altı futbolcular arasında gol atan ikinci futbolcu oldu.

ALANYASPOR'DAN TEK İSİM VAR

20 yaş altı futbolcular arasında bu sezon Süper Lig'de süre alabilen diğer futbolcular da şu şekilde oldu: Ahmet Gülay (Alanyaspor), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş), Cemali Sertel, Enes Karakuş (Başakşehir), Ömer Uzun, Emre Demir, Adem Doğan (Kayserispor), Murat Sarıgül (Karagümrük), Efe Binici (Göztepe).

KORAY GEÇGEL