GENÇ AKREPLER

Antalyaspor, genç oyunculara verdiği şansların karşılığını almaya devam ediyor. Bu sezon 21 yaş altı 9 futbolcusuna süre veren Akrep, son oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı'nın üstün performansı ve golleriyle galip gelmeyi başardı.

Sedat Karabük'ün göreve gelmesiyle özellikle son 2 yılda altyapıya büyük önem veren Antalyaspor, genç futbolcularının ortaya koyduğu performansla başarılarına yeni halkalar eklemeyi başarıyor. Erzurumspor maçını Bünyamin Balcı ve Gökdeniz Bayrakdar'ın etkili oyunu ve golleriyle kazanan Akrep, bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 21 yaş altı tam 9 futbolcuya görev verdi. Kırmızı-Beyazlılarda Mevlüt Han Ekelik, Serdar Poyraz, Adem Metin Türk, Gökdeniz Bayrakdar, Bünyamin Balcı, Omar Imeri, Ali Eren İyican, Mert Yılmaz ve Doğukan Sinik görev bulan isimler oldu.

11 GOL 3 ASİST

21 yaş altı 9 futbolcusuna toplamda 6 bin 867 dakika süre veren Antalyaspor, bu futbolcularından 11 gol ve 3 asistlik katkı aldı. En çok süre alan futbolcu Bünyamin Balcı, 2 bin 623 dakika ile bu alanda zirvede yer aldı. 8 golle oynayan Gökdeniz Bayrakdar ise bu sezon Akrep'in en çok gol kaydeden futbolcusu oldu. Akrep'te Bünyamin Balcı 2 gol ve 3 asistlik performans sergilerken, Doğukan Sinik de Göztepe deplasmanında attığı tek golle takımına 3 puan getirmişti.

ERZURUM MAÇININ KAHRAMANLARI

Bu sezon pek çok maça genç futbolcuların performansı damgasını vururken, bunlarda birisi de son oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı oldu. Devreye 1-0 geride giren Akrep, Fredy ile eşitliği yakalarken, önce Gökdeniz Bayrakdar, sonra da Bünyamin Balcı'nın kaydettiği gollerle 3 puana ulaşan taraf oldu.