GELİRİ EN AZ 2 MİLYON EURO

İsim ve stadyum sponsorlarını bulan Antalyaspor, forma göğsü için de Bitexen ile el sıkışırken, anlaşma detayları belli oldu. Bitexen ile aynı zamanda kripto paraya da giriş yapacak Antalyaspor'un bu anlaşmadan en az 2 milyon Euro elde etmesi bekleniyor.

Sponsor çalışmaları kapsamında önemli adımlar atan Antalyaspor, son olarak Bitexen ile anlaşma sağladı. Bundan böyle formasının göğsünde Bitexen ismini taşıyacak Kırmızı-Beyazlılar, aynı zamanda kripto paraya da giriş yapacak. Forma sponsorluğu kapsamında 3 yıllık sözleşme imzalayan Antalyaspor'un kripto para gelirleriyle birlikte 2 milyon Euro'yu kasasına koymayı amaçlıyor. Kripto para çalışmalarıyla ilgili olarak Kırmızı-Beyazlı kulübün hiçbir masraf yapmayacağı ve elde edilen gelirden pay sahibi olacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

STADYUM VE İSİMDEN 7.5 MİLYON EURO

Antalyaspor, daha önce anlaşma sağladığı isim ve stadyum sponsorluğu kapsamında da 7.5 milyon Euro'luk sözleşme imzalamıştı. Akrep, isim sponsoru olan Fraport ile 2 yıllığına 2.5 milyon Euro, stadyum sponsoru olacak Corendon ile de 5 yıl karşılığında 5 milyon Euro almaya hak kazanacak. Tüm bu anlaşmalar kapsamında 9.5 milyon Euro Antalyaspor'un kasasına girecek. Öte yandan Corendon ile anlaşmanın resmiyet kazanması için Antalya Stadyumu'nun kullanım hakkının resmen Antalyaspor'a devredilmesi bekleniyor.