3 GELEN 1 GİDEN

Ankaragücü ile Pazar günü kritik bir karşılaşmaya çıkacak Antalyaspor'a futbolcularından 3 iyi, 1 de kötü haber geldi. Sakatlığı bulunan Ruud Boffin, Sidney Sam ve Dever Orgill'in oynayabilecek duruma geldiği, kırmızı kart cezasını tamamlayan Hakan Özmert'in ise çapraz bağlarında yaşadığı sıkıntı sebebiyle forma giyemeyeceği öğrenildi

Bu sezon sakatlıklar yüzünden ideal kadrosunu sahaya yansıtamayan Antalyaspor'a 3 iyi, 1 de kötü haber geldi. Kırmızı-Beyazlılarda Ruud Boffin, Sidney Sam ve Dever Orgill, Ankaragücü maçında oynayabilecek düzeye geldiği öğrenilirken, kaptan Hakan Özmert'in ise forma giyemeyeceği öğrenildi.3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen ve Alanyaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında forma giyemeyen Belçikalı eldiven Boffin'in, daha erken kendisini toparladığı belirtildi. Takımla birlikte çalışmalarına başlayan deneyimli file bekçisinin, Pazar günkü Ankaragücü maçında eldivenleri yeniden devralması bekleniyor.

SIDNEY SAM TEK ÇALIŞMA YAPTI

Alanyaspor maçında sakatlanarak devre arasında oyundan çıkan ve Erzurum deplasmanına götürülmeyen Sidney Sam ise takımla birlikte ilk çalışmasına dün çıktı. Alman futbolcunun, form durumuna göre Ersun Yanal, oynayıp oynamamasına karar verecek. Kırmızı-Beyazlılarda, milli takım kampından sakat dönen ve 2 haftadır formasından uzak kalan Dever Orgill'in de Ankaragücü maçı kadrosuna alınması bekleniyor.

HAKAN ÖZMERT YİNE YOK

Alanyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Erzurumspor'a karşı sahaya çıkamayan kaptan Hakan Özmert, bu hafta da sakatlığı gerekçesiyle forma giyemeyecek. Çapraz bağlarında sorun yaşadığı ifade edilen deneyimli futbolcu, 12. haftada oynanacak Sivasspor mücadelesinin kadrosunda yerini alabilecek.

6 İSİM FORMA GİYEMEYECEK

Antalyaspor'da 3 futbolcunun geri dönmesine karşın yine de eksik sayısının yüksek olması dikkat çekiyor. Kırmızı-Beyazlılarda Hakan Özmert'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Mert Yılmaz, Bünyamin Balcı, Doğukan Sinik, Serdar Gürler ve Drole zorlu mücadelede yer alamayacak. Akrep'te Ufuk Akyol'un ise durumunun netleşmediği ifade edildi.

NALDO İÇİN İTİRAZ GELDİ

Antalyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının son dakikalarında gelen ve büyük tartışmalara yol açan golün ardından hakem Ali Şansalan'ın ikinci sarı kartla oyundan ihraç ettiği Naldo için Tahkim Kurulu'na itiraz dilekçesi verdi. Yapılan savunmada, Naldo'ya verilen ikinci sarı kartın hatalı olduğu ve iptalinin gerektiği belirtilirken, golden önce yaşanan ofsayt pozisyonunun yanlış değerlendirildiği ve VAR protokolünün de yanlış uygulandığı savunuldu.

ALİ ŞANSALAN’A GÖREV YOK

Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'in 11. haftasını yönetecek hakemleri açıkladı. Futbol kamuoyu tarafından büyük eleştiri alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Antalyaspor maçının hakemi Ali Şansalan'a görev verilmedi. MHK, Şansalan'ın yanı sıra tartışmalara neden olan mücadelede görev yapan diğer hakemleri de herhangi bir maça atamadı. MHK, bu hafta oynanacak Antalyaspor - Ankaragücü maçında Halil Umut Meler'e, Gençlerbirliği - Alanyaspor mücadelesinde ise Fırat Aydınus'a görev verdi.

KORAY GEÇGEL