Geleceği belirsiz

Antalyaspor’un sezon başında satın alma opsiyonuyla Palermo’dan kiraladığı Dario Saric, geleceğiyle ilgili olarak dikkat çekecek ifadelere yer verdi.

Halen transfer engeli bulunan Antalyaspor’un bonservisini alıp almayacağı belirsiz olan Boşnak futbolcu, takımda kalmasının kendi elinde olmadığına vurgu yaptı. İtalyan medyasına konuşan 26 yaşındaki futbolcu, “Sözleşmemin uzaması için ekonomik faktör de hesaba katılacak ki bu bana bağlı değil, o yüzden göreceğiz” dedi.

İSTANBUL HAYALİ

Antalyaspor’a transfer olurken, Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş gibi Avrupa’da mücadele veren kulüplere geçiş yapmayı planladığını söyleyen Saric, “Ben gidişattan çok memnunum. Bu deneyim devam etseydi mutlu olurdum ama bunlar bu yaz çözeceğimiz şeyler. Belki gelecek yıl İngiltere'de, İspanya'da ya da Avrupa'nın diğer tarafında olacağım ve kendime başka hedefler koyacağım” sözlerine yer verdi.

NURİ ŞAHİN ÖVGÜSÜ

Eski hocası Nuri Şahin’den de övgüyle bahseden deneyimli futbolcu, “Sadece 3 ay içinde hiç kimseye bu kadar bağlanmamıştım. O kadar genç ki neredeyse takım arkadaşıydı. Hep bizden biriydi. Dürüst olmak gerekirse, teknik ve taktik açıdan bakıldığında çok iyi. Maç hazırlıkları Avrupa tarzında ve onun rehberliği altında kendimi her zaman rahat hissettim. Sezonu bizimle tamamlamayacağını öğrendiğimde üzüldüm ama onun adına sevindim. Yaşadığı macera, antrenörlük kariyerine iyi gelecek. Onun çok ileri gideceğine inanıyorum” sözlerini kullandı. Numero-diez