GELDİ DE NE OLDU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antalya’ya gelecek diye günlerdir Antalya kamuoyunda öyle bir yaygara kopardılar ki, duyurular, mesajlar, asılan afişler…

Zannedersiniz ki Antalya’yı Gıyaseddin Keyhüsrev değil de o kurtardı… Neyse Allah’tan geldi de o tantanada böylece bitti.

Peki, geldi de ne oldu? Bu ziyareti nasıl yorumlamak lazım? Öncelikle ifade edelim ki, bu gelişin pek kazananı yok gibi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hariç.

Çünkü hal ziyaretinde gerek üreticiler, gerek komisyoncular gerekse orada bulunan vatandaşların duyduğu tek şey klasik siyasetçi edebiyatı idi. “Yapacağız, çözeceğiz” …

Otobüsçüler esnaf toplantısında elde edilen bir durum var mıydı peki? Orası da aynı… “Cek, cak.”

Bir iki vaat, birkaç güzel kelam sonra “Hadi bana eyvallah”

Peki ya muhtarlar toplantısı… Orada da olan bana göre “kem, küm”

Yani anlayacağınız toplantılar da, açılış törenleri de fiyaskoyla sonuçlandı.

Bu ziyaretin kazananı bana göre iki kişi idi.

Birisi gençler ile seviyeli bir söyleşi yapılmasına sebep olan ve amacın hasıl olduğu o toplantıyı organize eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal idi.

Hatta program sonrasında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkan Uysal’ı özellikle tebrik ettiği gelen iddialar arasında.

Peki diğer kazanan kim derseniz işte o da yakasına “Mavi Nazar Boncuğu” takılan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek.

Diğer programlar boşluk doldurmaktan öteye geçemedi. Tüm bu tabloya baktığımızda ise söylenebilecek tek kelime kalıyor geriye;

“Büyük” çekişme önümüzdeki günlerde daha da hız kazanacak.

Anladınız değil mi ne demek istediğimi?