GEL BAKALIM BİZİM ANTALYALI KEMAL!

Yazımın başlığına aldanmayın. Adı Kemal amma bizim Kemal değil. CHP’den Antalya Milletvekili Aday Adayı amma Antalyalı değil. Adı sanı belli amma MERNİS sisteminde ikametgah adresi yok. Aslında ikamet Konyaaltı’nda ikamet ettiği ve resmi kayıtlarda gösterdiği bir adresi var. Var ile yok arasında. O adreste oturup oturmadığı belli değil. Evin tapu sahibinin ise ünlü bir siyasetçi olduğu iddia ediliyor.

Her ne kadar anket şirketi olsa piyasa kendisini ŞİŞİRME-BALON anketleri ile tanıyor. Biz ise kendisini ŞORTLU ANKETÖR ve bir de kullandığı araca GÖREVLİ yazısı takmasıyla biliyoruz. Şimdi gelelim asıl mevzuya. Son birkaç yıldır bu memlekette ikamet eden bu ŞORTLU ANKETÖR, bundan 2 yıl kadar önce LİDER Medya’nın sahibi ENDER ALKOÇLAR’ı hedef almıştı.

Öyle ANKET veya ANKET’ten çıkan bir sonuç için falan değil. Konyaaltı Sahili ihalesi ile ilgili. Danıştay’ın ihalenin iptaline yönelik verilen kararları iptal etmesine rağmen. Hem de öyle böyle değil. Resmen hakaret dolu cümlelerle SOSYAL MEDYA hesabından. Sahili işleten firma yani ENDER ALKOÇLAR, “Antalya’ya çöreklenmiş malum çete” imiş.

Adamda dil PABUÇ gibi! Bu ZAT-I MUHTEREM durmamış, “SAHİLİ HALKTAN ÇALMIŞLAR” diye bir ifade kullanmış. CHP’li bir milletvekili de böyle diyordu ama SAHİLİ İLK KULLANAN yine o olmuştu. Peki bizim ŞORTLU ANKEKTÖR’ÜN o ağzından daha neler çıkmış? “SAHİLİN GELİRLERİYLE ÖRGÜTLÜ SUÇ İŞLENİYORMUŞ.” Daha devamı var hakaretin, “ALÇAK ÇETE.” Her kelimesi bir suç unsuru.

Hani Arapça meşhur bir söz vardır, “MEN DAKKA DUKKA” diye. Türkçe karşılığı ise, “BİRİNİN KAPISINI ÇALANIN KAPISI ÇALINIR” anlamına geliyor. Yani ÇALMA KAPII ÇALARLAR KAPINI! Sen şimdi nereden CHP’den ANTALYA milletvekili aday adayı oldun değil mi? CHP, seçimler için HDP ile İŞ BİRLİĞİ yapıyor mu? Bu parti TERÖR ÖRGÜTÜNÜN uzantısı mı?

Soruyu değiştirip şöyle soralım belki daha rahat cevap verirsin; “PKK terör örgütü mü değil mi? Halktan zorla para topluyorlar mı? PKK veya onu savunanlar ALÇAK MI? Bu örgüt SUÇ İŞLİYOR MU? Peki, bu sorulara sanırım iyi bir VATANSEVER, ATATÜRKÇÜ veya CUMHURİYETÇİ isen cevabında “EVET” olacaktır diye tahmin ediyorum. Yanılıyorsam o ayrı bir şey.

Eğer cevabını “EVET” olarak varsayacak olursak SİZ ADAY GÖSTERİLİRSENİZ kimlerle işbirliği yapmış olacaksınız? Sen zorlama kendini ben vereyim cevabını; “ÜLKENİN GELECEĞİNİ ÇALANLAR, TERÖR VE SUÇ ÖRGÜTÜ, HAİN, ALÇAK, ÇETE” ile.

Evet madem KAPIMIZI ÇALDIN bizde şimdi senin KAPINI ÇİFT TIKLAYIP çalıyoruz ve “GEL BAKALIM BİZİM ANTALYALI KEMAL” diyoruz. Öyle HASBİHAL etmek için falan değil.

Hani yukarıda bahsettiğim bir HAKARET mevzusu vardı ya. Antalya 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nden yargılanmış ve ZORLA YAKALAMA KARARI ile ifade vermiştin ya. O davadan CEZA almıştın. Bunun için.

Hem de mahkeme heyetinin, “SUÇA EĞİLİMLİ KİŞİLİK” tespiti ve “İLERİDE SUÇ İŞLEMEKTEN ÇEKEKİNECEĞİNE DAİR KANAAT OLUŞMADIĞI” kararına vardığı o karar için.

Çünkü KARAR çıkalı 3 ayı geçmiş ama ifade için olduğu gibi TEBLİGAT içinde sana ulaşılamıyor. Vallahi billahi ben de sana ULAŞILMASI için yazdım bunu. İnan başka bir ART NİYETİM falan yok! Hani yoksa ZATEN cezayı almışsın, hakaret ettiğin kişinin sahili HALKTAN çalmadığı, çete OLMADIĞI, suç İŞLEMEDİĞİ ve alçak OLMADIĞI bir kez daha tescillenmiş.

İşin enteresan tarafı seni tüm TÜRKİYE öyle veya böyle ANKETLERİN ile tanıyor, TV’lere çıkıp AHKAM kesiyorsun, AKIL veriyorsun amma MERNİS sisteminde belli bir İKAMETGAH ADRESİN yok muş? Yahu mahkeme başkanı AKŞAM ÇAY İÇMEYE gelmek için aramıyor, sadece TEBLİGAT yapacak o kadar. Sana ADALET YERİNİ BULDU anketi falan yaptırmak için değil.

Hadi, ADAY ADAYLIĞI için partine verdiğin evraklarda hangi adresi gösterdiysen orayı bari söyle. Yoksa sen ANTALYA’DA pardon TÜRKİYE’DE yaşamıyormuşsun gibi bir durum ortaya çıkacak. Tıpkı YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ gibisinden.

Devletin memurlarını ÜZME be kardeş. GEL BİZİM KEMAL ver şu adresini. Yoksa ANTALYALILAR seni YOK sayar ve VEKİLLİĞİ hayalinde görürsün. Haberin ola.

İYİ PARTİ BASIN KARTI!

Ben son zamanlarda bu BASIN KARTI meselesine taktım. Hem alakası olmayan kişilerin SAHTE BASIN KARTI taşımasına hem de otomobillerine SAHTA BASIN PLAKASI takanlara. Bir de bu tiplere para karşılığı TEMSİLCİLİK ve KART dağıtan sözde MEDYA kuruluşlarına. Benim bildiğim bu işi sadece CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI yapıyor. Parasız HAKEDENE veriyor.

Şimdiki adıyla TURKUAZ BASIN KARTI, eski adıyla SARI BASIN KARTI’NI almak öyle kolay değil. Bir yasal zorunluluğu, bekleme süresi var. Yılda bir kez toplanabilen KOMİSYON’DAN geçebilirsen.

Dediğim gibi son dönemde önüne gelen BASIN KARTI veya BASIN PLAKASI vermeye, dağıtmaya başladı. Bazıları da DÜZENLEMEYE. Bunun en son örneği İYİ Parti’de yaşanmış.  Sosyal medyada Barış Ayan isimli kullanıcı, ‘İYİ Parti BASIN 07 AYY..9’ şeklinde SAHTE BASIN PLAKASI takmış. Sözde Ankara’ya partinin genel merkezine İYİ AKDENİZ isimli gazeteyi teslim etmeye gitmiş.

Şaştım kaldım. İYİ Parti hangi akla hizmet böyle bir BASIN PLAKASI verir ki? Veya onlar vermedi de bu paylaşımı yapanlar kendi kafalarından mı düzenledi? Aklım hafsam almıyor vallahi. Bizim mesleğimiz hiçbir dönem bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. Yanı başımızdaki Konya’da polis operasyonlar yapıp SAHTECİLERİ temizlerken bizimkiler niye durur o da ayrı bir konu.

Ya şu işe bir çeki düzeni kim verecekse versin de bizim mahallede AT İZİ İT İZİNE karışmasın bari.