“GEÇMEDİĞİMİZ KÖPRÜYE PARA ÖDÜYORUZ”

Vah vah ki, ne vahhh!

Efendim bir tane CHP’li, cehaletinden midir yoksa art niyetinden midir bilinmez aynen böyle dedi: “Sonra bu ülkede tek dikili ağacı olmayan CHP’liler hep bir ağızdan, “Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz’’ diyerek güya hükümeti karalamaya başladı.

Gülsek mi, kızsak mı? Yoksa hüzünlenip, ağlasak mı? Bilemedim…

 “Cehaletinden midir?” dedim. Çünkü bunu söyleyenlerden hangisi Hakkari Üniversitesinde okudu? Hangisi Edirne Devlet Hastanesinde muayene oldu? Ya da hangisi Kars Havaalanından uçtu? Türkiye’nin herhangi bir ilinde, ilçesinde köyünde yapılan okullar, sağlık ocakları tıpkı o geçmediğin köprü gibi merkezi bütçeden gönderilen paralarla yapılmadı mı?

Sahi, kaçınız benim köyümdeki ilkokulda okudu? O da merkezi bütçenin gönderdiği para ile yapıldı da, o yüzden soruyorum. Eğer cahil değilsen; ART NİYETLİSİN kardeşim. ART NİYETLİ! Türkiye eyalet sistemi ile yönetilsin doğu illerimizde “özerk kürdistan” kurulsun demek istiyorsun ama diyemiyor lafı dolandırıyorsun demektir.

Gerçi CHP kültünde çalışana, hizmet edene kara çalmak HÜNER sayılır. Cehaletinizi ve art niyetinizi yüzünüze vurduğumuzda da; “YANDAŞ FİRMA” yaftası vurursunuz. Peki, Kazandığınız belediyelerde siz ihaleleri kimlere veriyorsunuz? Onlar CANDAŞ mı yoksa PKK’ya FETÖ’ye para akıtan yoldaşlar mı?

Geçmediğin köprüye para vermiş olmak bu kadar zoruna gidiyor ama, Antalya sokaklarına senin paranla konulan adaba mugayir çoluk çocuğunun ahlakını bozan 17 milyonluk yarı çıplak kadın heykelleri ile gurur duyuyorsun öyle mi?

Keşke şu pandemi sürecinde heykellere 17 milyon vermek yerine; Antalya’mızda yaşayan 17 bin aileye 1.000 TL’lik yardım yapsaydınız.