GEÇ KALMA

C       Sezon başı transferlerde mantıklı hamle yapmazsak ekonomi kaldırmaz takım planlaması iyi yapılmalı dedik,

C       Sezon başından itibaren kötü giden haftalarda geç kalmadan reaksiyon alınmalı dedik,

C       TFF nezdinde lobinin kuvvetlendirilmesi lazım daha maç saatine bile etki edemiyoruz dedik,

C       Bazı futbolcuların kafası Antalyaspor’da değil sahada sadece fiziken varlar dedik,

C       Devre arası transferlerde boşa atacak kurşunumuz yok iyi hamle yapmalıyız dedik,

C       Yapılan transferlere neden süre verilmiyor, bazıları maçlarda ısınmaya bile çıkmıyor dedik,

C       Takım mental olarak çöküyor sahada kopmalar başladı dedik

C       Oyuncular arası bağlar zayıfladı takım olmaktan gittikçe uzaklaşıyoruz dedik,

C       Teknik heyet sezon ortasından itibaren formunu kaybetti ve bir türlü eski haline dönemedi

C       Sezon boyunca istikrarı hiçbir zaman yakalayamadık dedik

Bunlar sezon boyunca konuştuğumuz ısrarla vurguladığımız konulardan sadece bazıları, maalesef bu listeyi tamamlamaya kalksak sadece köşe değil Lider gazetesinin bugün spor sayfalarının tamamını doldurabiliriz.

Bizim için sezonun tek iyi yanı ligde kalmak oldu diyebiliriz. Sezon başından sonuna kadar alınan kararlar, uygulamalar ne yapıldıysa takımı sürekli daha kötüye götürdü.

Sezon içi yaptığımız eleştirilerde kimi zaman çok sertleşmesek de artık sezon sonu geldi. Herkesin şapkasını önüne koyup hatalarının muhasebesini yapması gerekiyor.

Eğer, hatalardan ders çıkarmazsak sezon bası veya devre arasındaki gibi devam edeceksek gelecek sezon için halimiz çok zor. Takım aşırı yaşlı takımdan ayrılacak futbolcu sayısı çok fazla, ekonomik olarak durum çok kötü, hocanın takımda ki geleceği belirsiz…

Bütün bu vaziyet içinde ACİL yapılması gerekenler;

1.    Başkan devam edip etmeyeceğini net olarak açıklamak zorunda,

2.    Başkanın kararı kalma doğrultusundaysa Hoca ile bir an önce oturup geleceğini netleştirmeli,

3.     Hoca ile devam edeceksek kadro planlaması iyi yapılmalı yoksa devre arasında ki gibi hocanın onayı olduğu söylenen buna rağmen hoca sonrasında basın toplantısında çokta onayı yokmuş tavrı sergilediği “1” dakika bile süre alamayan oyuncularla anlaşılmamalı

4.     Başka hoca ile yola devam edilecekse planlama için süreç uzatılmadan bir an önce anlaşma yapılarak kadro planlaması onun istekleri doğrultusunda yapılmalı, eski mantıkla önce futbolcu alıp sonra hoca getiremezsiniz.

5.     Başkan devam etmeyecek bir an önce kararını açıklamalı ve göreve talip olanlar hazırlıklarını şimdiden başlasınlar.

Daha çok adım olsa da bunlar ACİL olarak netleşmesi gereken konular… Klasik Türk futbolunda ki gibi sezon bitsin 2 ay yaz sezonu var hallolur mantığıyla hareket edersek sonra sezon sonları nasıl sancılı bitiyor çok iyi biliyoruz.

Kısacası sezon basından itibaren ne söylediyse hep GEÇ KALDIK. Fakat yeni sezonda bu takımın yeni hatalara lüksü yok. O yüzden kulübün menfaati ve geleceği için GEÇ KALMA…