Gazze’de can kaybı 43 bin 20’ye yükseldi
İsrail’in 388 gündür yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 43 bin 20’ye yükseldi.

İsrail’in 388 gündür yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 43 bin 20’ye yükseldi.
İsrail'in Gazze Şeridi'nde düzenlediği yoğun saldırılar 388
gündür devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,
İsrail güçlerinin son 48 saatte düzenlediği 5 saldırıda 96 Filistinlinin
hayatını kaybettiği, 277 Filistinlinin ise yaralandığı aktarıldı.
Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023 tarihinde başlayan saldırıların
bilançosunun da yer aldığı açıklamada, can kaybının 43 bin 20'ye, yaralı
sayısının da 101 bin 110'a yükseldiği bildirildi.
İHA
Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks araç, park halindeki araç ve 6 motosiklete çarptı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve beraberindekiler, rahat tavırlarıyla verdikleri hasarı kontrol ederek olay yerinden uzaklaştı.
Eski Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, CHP’li Belediye Başkanı İlkay Akça’nın koltuğunda geçirdiği 1 yılı, adeta bir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen yağmura teslim oldu.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz