Gazipaşa’da uçuşlar durduruldu
Antalya’da yer alan Gazipaşa- Alanya Havalimanı, olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşlarını durdurdu.

Antalya’da yer alan Gazipaşa- Alanya Havalimanı, olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşlarını durdurdu.
Kış mevsim şartları ülke genelinde etkisini arttırırken,
olumsuz hava koşulları nedeniyle ise uçuşlar iptal edilmeye başladı. Seyahat
edecekler uçuş seferlerinden gelecek haberlere dikkat kesilmişken bir iptal
haberi de Antalya’dan geldi. Antalya’da yer alan Gazipaşa- Alanya Havalimanı da
olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşların durdurulduğunu duyurdu.
Pegasus Hava Yolları’ndan yapılan açıklamada, “Alanya ve
Gazipaşa’da yaşanan yoğun hava muhalefeti nedeniyle 23.15 İstanbul
Havalimanı-Alanya Gazipaşa Havalimanı ve 09.30 Alanya Gazipaşa
Havalimanı-İstanbul Havalimanı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferlerimizde
yaşanabilecek aksaklıklara karşı yolcularımız bilgilendirilecektir” denildi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 22 Nisan Salı günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, açılışına sayılı günler kalan Antalya Millet Bahçesi ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.
Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) iki günlük iş ziyareti düzenledi. YÖRSİAD Başkanı Av. Mustafa Alper Oral öncülüğünde gerçekleşen ziyaret programında, KKTC’nin üst düzey yetkilileri ve iş dünyası temsilcileriyle önemli temaslar kuruldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Antalya semalarında prova yapan Türk Yıldızları, gökyüzünde sergiledikleri akrobasi hareketleriyle izleyenlerin dikkatini topladı.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 21 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Hem çalışanlar için daha sağlıklı bir çalışma ortamı hem de hastalar için daha güvenli ve hijyenik yemek sunmak için Manavgat Devlet Hastanesi mutfağında başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Antalya İl Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ile bir araya geldi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Nisan Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, 93 yaşında hayatını kaybetti. Acı kaybın ardından Çavuşoğlu ailesine taziye mesajı yağarken merhumun cenaze programı ise belli oldu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Bölge Müdürlüğü eli ile Belkıs yolunu yenileyerek sıcak asfalt kaplıyor. Yolda yaya kaldırımı projesi de yapılıyor.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz