4 FUTBOLCUYA CEZA

Antalyaspor'un kaybettiği Adana Demirspor maçının ardından eğlenceye giden 4 futbolcunun cezası kesildi. 50'şer bin TL cezaya çarptırılan 4 futbolcunun kadro dışı kalıp kalmayacağına yeni Teknik Direktör Nuri Şahin karar verecek.

Süoer Lig'in 8. haftasında evinde Adana Demirspor'a kaybeden Antalyaspor'da bu maçın ardından yaşanan gelişmeler bitmek bilmiyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın biletini kesen mağlubiyet, 4 futbolcuya da ceza getirdi. Kırmızı-Beyazlıların 2-1 mağlubiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından eğlenceye gittiği tespit edilen Doğukan Sinik, Bahadır Öztürk, Ufuk Akyol ve Erkan Eyibil'e ceza kesildi. Yönetim kurulu kararıyla eğlenceye giden 4 futbolcuya 50'şer bin TL para cezası verildi.

NURİ ŞAHİN'İN KARARI BEKLENİYOR

4 futbolcunun kadro dışı kalması durumu da gündeme gelen Antalyaspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasına karar verilmesinin ardından bu ceza rafa kaldırıldı. Kararın yeni teknik direktöre bırakıldığı belirtilirken, koltuğa oturan Nuri Şahin'in vereceği rapor bekleniyor.

4 FUTBOLCU 88 DAKİKA SAHADA KALDI

Eğlenceye giden ve ceza alan 4 futbolcunun bu sezonki performansları da dikkat çekti. Ceza kesilen 4 futbolcu arasında Adana Demirspor maçının kadrosunda bulunan tek isim olan Erkan Eyibil, bu sezon sadece 3 dakika süre alabildi. Doğukan Sinik Göztepe, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında sonradan oyuna girerek 59 dakika oynayabilirken, Ufuk Akyol Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında 26 dakika şans buldu. Bahadır Öztürk ise bu sezon henüz süre alamadı.