FUTBOL ŞUBESİNE 8 ADAY

Antalyaspor'da Mustafa Yılmaz'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından gözler, yönetim kurulunda bugün ya da yarın yapılacak görev dağılımına çevrildi. 7 olan birim sayısının 14'e yükseltileceği Kırmızı-Beyazlılarda en çok talip ise futbol şubesinde yaşandı.

Antalyaspor'da Mustafa Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu göreve başlarken, gözler birimlerde yapılacak dağılıma çevrildi. Cuma günü yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında üyelerin görüşlerini ve beklentilerini dinleyen Yılmaz, kağıdı kalemi eline alarak hesap kitap yapmaya başladı. Yönetim kurulu tarafından birimlere yapılacak atama inisiyatifi Yılmaz'a bırakılırken, bugün ya da yarın görevlendirmelerin resmen duyrulması bekleniyor. 8 yönetici aday olduğu futbol şubesinin en çok rağbet gören birim olması dikkat çekti. Ramazan Karabulut, Sezgin Özer, Aytaç Altay ve Sabri Gülel gibi isimlerin aday olduğu futbol şubesinin tek bir kişiye emanet edilmesi yerine 4 kişilik bir kurulun oluşturulması planlanıyor. Kurulun başında da Aytaç Altay'ın olması bekleniyor.

KURULLAR OLUŞTURULACAK

Antalyaspor tarihinin en yüksek sayıda üyesi bulunan yönetim kurulunun başkanlığını yapacak Mustafa Yılmaz, bu avantajı farklı bir yolla kullanmayı planlıyor. Yılmaz'ın yönetim kurulunda bir göreve bir üye vermek yerine, kurul oluşturarak bir görev için birkaç kişiyi yetkilendireceği öğrenildi.

AS BAŞKAN SAYISI 6'YA ÇIKIYOR

Türkiye ve Avrupa'daki futbol takımlarını inceleyen Mustafa Yılmaz, Antalyaspor'daki birim sayısını da artıracak. Yeni eklenecekler arasında en dikkat çekenler ise FIFA , UEFA, TFF ve Dış İlişkiler,  Sağlık ile Yatırım ve Projeler birimi oldu. Ayrıca Kırmızı-Beyazlılarda 4 olan asbaşkan sayısı da 6'ya çıkacak.

HABER MERKEZİ