FREDY UÇUYOR

Bu sezon Antalyaspor'un en önemli isimleri arasında yerini alan Fredy Ribeiro, gollerine devam ediyor. Angolalı futbolcu, bu sezon toplamda 16 gole katkı koyarak kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Antalyaspor'un 2018-2019 sezonunun devre arasında Portekiz'in Belenenses takımından transfer ettiği Fredy Ribeiro, gösterdiği performansla Kırmızı-Beyazlı camianın gönlünde taht kurdu. Karagümrük karşısında takımının ilk golüne imza atarak bu sezon toplamda kaydettiği 9 gol ve ürettiği 7 asistle takımının en skorer ismi olan Fredy Ribeiro, kariyerinin de en iyi dönemini geçiriyor. Süper Lig'de 7 gol, 6 asist, Türkiye Kupası'nda da 2 gol ve 1 asistle oynayarak 16 gole direkt katkı koyan Angolalı futbolcu, kariyer rekorunu kırdı.

2018-2019'DA 14 GOLE KATKI

Başarılı futbolcunun daha önceki en skorer dönemi ise 2018-2019 sezonuna aitti. İlk devrede Belenenses, ikinci devrede ise Antalyaspor forması giyen Fredy, o dönemde 8 gol ve 6 asistlik performansla 14 gole imzasını koymuştu.

80 MAÇTA 13 GOL

Kariyerinde 313 maçta 44 gol atma başarısı gösteren Fredy, 34 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu. Başarılı futbolcu, Antalyaspor formasıyla ise 80 maçta 13 gol ve 13 asistlik performans ortaya koydu.

"ACI ÇEKTİK"

2-2 sonuçlanan Karagümrük maçında da muhteşem performansını 1 golle süsleyen Fredy, "Kulüp için elimden geleni yapıyoprum. İkinci yarıdaki karakterli oyunumuzla maça geri döndük. Çok yorulduğumuz, acı çektiğimiz bir maçtı. Sonuçta 1 puanı aldık, tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Gol attığım için de mutluyum" sözlerine yer verdi.