FRANSIZ GOLCÜ BİTİYOR

Transfer döneminde pek çok ismi gündemine getiren Antalyaspor'da son golcü adayı Enzo Crivelli oldu. Başakşehir'de forma şansı bulamayan Fransız futbolcunun Kırmızı-Beyazlılara transferi büyük ölçüde tamamlanıyor.

Transfer sezonu boyunca pek çok forvetle temas kuran Antalyaspor, son olarak şehre getirdiği Sebastian Andersson transferinden deneyimli futbolcunun sakatlık riski taşıması gerekçesiyle vazgeçerken, yeni bir ismi bitirme aşamasına getirdi. Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon Başakşehir'de süre alamayan Enzo Crivelli'nin transferinde son aşamaya geldi. Fransız futbolcu ve kulübü Başakşehir ile anlaşma sağlayan Antalyaspor'un son görüşmeleri yapmasının ardından golcü oyuncuyu renklerine bağlaması bekleniyor.

16 KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

2019-2020 sezonunda Fransa'nın Caen takımından Başakşehir'e transfer olan 26 yaşındaki golcü, ilk sezonunda Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı. Geçen sezon gösterdiği performansla gözden düşen Fransız futbolcu, Başakşehir kariyerinde 88 maça çıkarken, 16 kez gol sevinci yaşarken, 7 kez de arkadaşlarını golle buluşturdu.